Átgázolt a vízen a menyasszony a templomban, hogy kimondhassa az igent - videó

esküvő boldogító igen tájfun ikerpár
Vannak helyzetek, amelyeken nem hisszük, hogy valaha is túl leszünk. Léteznek olyan célok, amiket nem biztos, hogy elérünk egy-egy nem várt nehézség miatt. Akadnak azonban emberek, akik nem hátrálnak meg egy tájfuntól, sem egy elázott mennyasszonyi ruhától, ha a gyermekkori álmokról van szó.

A szerelem minden nehézséget legyőz - tartja a mondás. Ezt be is bizonyította nemrég egy a Fülöp-szigeteken élő pár.

Az elmúlt évek egyik legerősebb vihara, a Doksuri tájfun pusztított a napokban Ázsiában, emberek ezrei kényszerültek elhagyni otthonukat.

A Doksuri a legerősebb tájfun, amely partot ért Kínában, és a legerősebb vihar, amely Fujiant sújtotta a 2006-os Saomi tájfun óta, a CNN Weather előzetes információk alapján. A legközelebbi és legerősebb vihar, amely Peking közelében haladt el, Rita volt 1972-ben. A tájfun mielőtt eltalálta volna Fujiant, legalább 39 embert ölt meg a Fülöp-szigeteken.

Az éppen házasodni készülő szerelmespárt azonban nem tartotta vissza a természeti katasztrófa. Az esküvőt megtartották, még úgy is, hogy bokáig vízben gázoltak az áradás miatt a templomban. Az eltökélt menyasszony koszorúslánya támogatásával vonult keresztül a vízen, csak hogy szeretett vőlegénye mellé állhasson az oltárnál.

Forrás: YouTube

A vendégek is legszebb ruhájukban jelentek meg a szertartáson, nem törődve a vízzel... Ez a különös esküvő sokakat megerősíthet abban, hogy mi is az igazán fontos az életben - hát, nem a külsőségek!

Az alábbi videón látható az emlékezetes oltárhoz vonulás:

Még egy eszeveszett történet a boldogító igenért

Az Amerikában élő ikertestvérek, Brittany és Briana óvodásként határozták el, hogy mindenképpen ikrekhez mennek feleségül felnőtt korukban. A gyermekkori álom mára valóság, pedig tulajdonképpen nem sok esélye volt annak, hogy vágyuk teljesül.

A szintén ikerpár Josh és Jeremy Salyers azonban ugyanezt tervelték ki. A lányok és fiúk is részt vettek egy ikerfesztiválon, ahol első látásra egymásba szerettek. Nemsokkal később megtörtént az eljegyzés, természetesen együtt, és az esküvőn is közösen mondták ki a lányok a boldogító igent. A szervezést nehezítette a nagy távolság, de a szerelem és gyermekkori álom ereje mindent felülmúlt ebben az esetben is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.