Szinte felismerhetetlen a Magnum sztárja: így néz ki most a 78 éves Tom Selleck

színész Tom Selleck Magnum szakáll
Ikonikos bajszától még mindig nem vált meg a Tom Selleck, ám idős korára határozott szakállt is növesztett.

A kaliforniai San Fernando Valley egyik gyorséttermében kapták lencsevégre a 78 éves színészt. Alig lehet ráismerni Magnumra, azaz Tom Selleckre, akkora szakállt növesztett - írja a Daily Star. Az egykor jóképű színész most ápolatlannak tűnik. Új külseje a rajongóknak sem tetszik, aggódnak érte, pont úgy, ahogy egy évvel ezelőtt is, amikor kiderült, a színész látásával komoly gondok vannak. Selleck állítólag reumás izületi gyulladással küzd, emiatt erős gyógyszert szed, a készítménynek pedig súlyos mellékhatásai lehetnek, szürke- vagy zöldhályogot okozhat. Menedzsere akkor cáfolta, hogy a színész beteg lenne.

Szinte felismerhetetlen a Magnum sztárja: így néz ki most a 78 éves Tom Selleck Forrás: Twitter / Borsonline

Lenyűgöző, közel 60 éves pályafutása során Selleck számos emlékezetes alakítást nyújtott, de Magnum szerepében szerették meg a legtöbben. A sztár még mindig aktívan forgat, a Zsaruvér című sorozatban játszik, egy rendőrbiztost alakít 2010 óta, ám most éppen szünetel a forgatás. Ezt a műsort is érintette a SAG-AFTRA sztrájk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.