Megrázó vallomást tett Michael Schumacherről testvére, Ralf: elmondta, miként él most a család

család Michael Schumacher Ralf Schumacher nyilvánosság állapotáról
Michael Schumacher egészségi állapota azóta rejtély, hogy a hétszeres F1-es világbajnok tragikus síbalesetet szenvedett csaknem egy évtizede.

Michael Schumacher családja csak a hozzájuk legközelebb álló emberekkel osztják meg az egykori pilóta állapotáról szóló információkat, a nyilvánosság a tragikus baleset óta szinte semmit nem tud. Ralf Schumacher, aki maga is egykori F1-es versenyző, egyike azoknak, aki mindent tud bátyjáról, de nem volt hajlandó túl sokat elárulni, amikor róla kérdezték a német Bunte magazinnak adott friss interjújában.

Ralf Schumacher testvéréről beszélt Forrás: NurPhoto via AFP/Gongora/NurPhoto/Gongora

"Sajnos néha az élet nem igazságos. El kell fogadnunk" - mondta, utalva Michael balesetére, majd a hétszeres világbajnok gyerekeiről beszélt. "Amikor látom a gyerekeit, Gina-Mariát és Micket, elmosolyodik a szívem. Ha valaki a családban a tanácsomat kéri, ott vagyok. A saját útjukat járják."

Mick, a Mercedes idei tartalékpilótája - aki két évet vezetett az F1-ben a Haasszal -, korábban elmondta, mennyire örülne, ha apja bölcsességére és szakértelmére támaszkodhatna, amikor saját versenyzői karrierjéről van szó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.