Csupán egy helyes módja van a melltartó felvételének - állítja egy szakértő

melltartó videó trükkök szakértő élettartam
Hatalmas bosszúság, amikor azt vesszük észre, hogy a kedvenc melltartóink ismét tönkrementek. Tény: semmi sem tart örökké, de az is az, hogy a melltartók élettartama egy kis odafigyeléssel meghosszabbítható. 

Mi, földi halandók, úgy gondoljuk, a melltartót többféleképpen is felvehetjük a melltartó típusától, a testalkatunktól és a kényelemtől függően. Mindenkinek másképp esik kézre, ám ezen kívül érdemes azt is figyelembe venni, melyik módszer árt a legkevesebbet a vékony anyagnak.

A fehérnemű-szakértőcKelly azonban ragaszkodik ahhoz, hogy csak egyetlen helyes módszer van, amely biztosítja, hogy megőrizzük a melltartóink épségét.

@janiceroselingerie How do you put your bra on? Preserve the life of your bra by putting it on correctly. #janiceroselingerie#fyp#professionalbrafitter#brafittingtips#bratok#braexpert♬ original sound - Janice Rose Lingerie

Kelly videójában egy sima fehér melltartót próbált fel, amelynek hátulján csatok voltak, és az első két módszernél azt mutatta meg, hogy mi történik, amikor a csatokat már a felvétel előtt bekapcsoljuk.

A belebújás és belelépés után a nő áttért a szintén népszerű csavarási módszerre. Eszerint a melltartó felvételét úgy kezdjük, hogy a kapcsokat a mellkasunkon rögzítjük, hogy lássuk, mit csinálunk, majd úgy csavarjuk a melltartót, hogy a kapcsok hátul legyenek, és a karunkat becsúsztatjuk a pántokba – ismerteti a Mirror.

A szakember szerint az egyedüli helyes módszer, ha hátranyúlva kapcsoljuk be a melltartónkat. Forrás: Shutterstock

Kelly elmondta, ezt a módszert sem tartja jónak, majd megmutatta, mi a tökéletes megoldás. Eszerint karunkat a pántokba csúsztatjuk, majd hátranyúlva bekapcsoljuk.

A videó kommentelői azonban nehezen fogadták el a szakértő tanácsát. Bár elhiszik, hogy az a legjobb megoldás, de sokak számára kivitelezhetetlen, ugyanis akiknek korlátozott a mozgástartományuk, nem tudják a hátuk mögé tenni a karjukat a kapcsok rögzítéséhez.

Többen pedig arról írtak, hogy számukra az úgynevezett elöl bekapcsolós, csavarásos módszer teljesen megfelel: évek óta így csinálják, és egész jól bírják a melltartóik a gyűrődést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.