Nem kell vagyonokat költeni az iskolakezdésre! Tavalyi árakon vásárolhatsz be ebben az áruházban

akció tanszer iskolakezdés Lidl Magyarország tavalyi ár
A szeptemberi iskolakezdés mindig nagy kihívás, a szünidő és a nyaralás után nehéz visszarázódni a dolgos hétköznapokba, visszaülni az iskolapadba. A gyerekeknek segíthet ráhangolódni, ha kiválaszthatják maguknak a legszuperebb, legszínesebb iskolaszereket, és a szülők is élvezhetik a készülődést, ha nem kerül minden egy vagyonba. Mutatjuk, hol tudtok tavalyi árakon bevásárolni!

A Lidl minden évben kiemelten készül az iskolakezdésre, ezért július 27-én elindította a több héten át tartó „Velünk gyerekjáték a sulikezdés" kampányát, hogy a szülők a napi bevásárlás közben kényelmesen egy helyről, kedvező áron szerezhessék be a tanévhez szükséges eszközöket, írószereket, tolltartókat, táskákat. A kampány keretében közel 200-féle, az oktatáshoz kapcsolódó termék érhető el, többhöz tavalyi áron juthatnak hozzá a vásárlók – ami sok család számára könnyebbséget jelenthet.

„Tapasztalataink alapján a vásárlók leginkább a különféle írószereket, a széles füzetválasztékot, a tolltartókat és a csomagolástechnikai eszközöket keresik, de a szintén népszerű ergonómikus iskolatáskák, hátizsákok, uzsonnásdobozok, kulacsok, LCD írótábla és számos könyv is kikerül majd áruházaink polcaira. Akciós árpolitikánk részeként különös figyelmet fordítottunk arra, hogy minden esetben – így a tanévkezdéshez kapcsolódóan is - minőségi és kiváló ár-érték arányú termékeket biztosítsunk. Idén ráadásul számos termék, köztük iskolatáskák, színesceruzák, temperák, vonalzók, festékek, író- és rajzlapok, gyűrűs mappák, körzőszettek a tavalyi áron vásárolhatóak meg, ami nagy könnyebbséget jelenthet a magyar családoknak" – emelte ki Tőzsér Judit, a vállalat kommunikációs vezetője.

A „Velünk gyerekjáték a sulikezdés" kampány több héten át tart a Lidlben Forrás: Lidl


A Lidl az áruházakban elérhető oktatási termékekkel nem csak az általános iskolás, az óvodás és középiskolás gyerekek szülei, de akár az egyetemi hallgatók is megtalálják a kínálatban a számukra szükséges termékeket. Legtöbben az trendi, ergonomikus iskolatáskákat, a töltött tolltartókat és füzeteket keresik, melyekből minden méret és típus megtalálható itt. Jó áron juthatunk hozzá az iskolakezdéshez szükséges alap termékekhez is: vízfesték, többféle ragasztó, ollók, ceruzák, gyurma, zsírkréta, tényleg mindent megtalálunk.

Hétről-hétre újabb és újabb termékekkel bővül az iskolakezdés termékkínálata, hamarosan íróasztalt, uzsonnaszetteket, kulacsokat is találhatunk a kínálatban.

Tervezzük meg együtt akár az egész napi menüt!

Számtalan egyszerűen, pillanatok alatt elkészíthető ízletes, mégis egészséges reggeli-, tízórai-, ebéd-, uzsonna- és vacsoraötlet létezik, melyeket érdemes gyermekeink és az egész család számára elkészíteni. Ha tápláló ételekkel látjuk el őket a nap folyamán, akkor több energiájuk lesz, jobban tudnak figyelni az órákon és jobban fognak teljesíteni a sportban is.
Szuper receptekkel, tízórai és uzsonnaötletekkel segít a Lidl dietetikusa, dr. Galló Nóra!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.