A szeptemberi iskolakezdés mindig nagy kihívás, a szünidő és a nyaralás után nehéz visszarázódni a dolgos hétköznapokba, visszaülni az iskolapadba. A gyerekeknek segíthet ráhangolódni, ha kiválaszthatják maguknak a legszuperebb, legszínesebb iskolaszereket, és a szülők is élvezhetik a készülődést, ha nem kerül minden egy vagyonba. Mutatjuk, hol tudtok tavalyi árakon bevásárolni!

A Lidl minden évben kiemelten készül az iskolakezdésre, ezért július 27-én elindította a több héten át tartó „Velünk gyerekjáték a sulikezdés" kampányát, hogy a szülők a napi bevásárlás közben kényelmesen egy helyről, kedvező áron szerezhessék be a tanévhez szükséges eszközöket, írószereket, tolltartókat, táskákat. A kampány keretében közel 200-féle, az oktatáshoz kapcsolódó termék érhető el, többhöz tavalyi áron juthatnak hozzá a vásárlók – ami sok család számára könnyebbséget jelenthet.

„Tapasztalataink alapján a vásárlók leginkább a különféle írószereket, a széles füzetválasztékot, a tolltartókat és a csomagolástechnikai eszközöket keresik, de a szintén népszerű ergonómikus iskolatáskák, hátizsákok, uzsonnásdobozok, kulacsok, LCD írótábla és számos könyv is kikerül majd áruházaink polcaira. Akciós árpolitikánk részeként különös figyelmet fordítottunk arra, hogy minden esetben – így a tanévkezdéshez kapcsolódóan is - minőségi és kiváló ár-érték arányú termékeket biztosítsunk. Idén ráadásul számos termék, köztük iskolatáskák, színesceruzák, temperák, vonalzók, festékek, író- és rajzlapok, gyűrűs mappák, körzőszettek a tavalyi áron vásárolhatóak meg, ami nagy könnyebbséget jelenthet a magyar családoknak" – emelte ki Tőzsér Judit, a vállalat kommunikációs vezetője.

A „Velünk gyerekjáték a sulikezdés" kampány több héten át tart a LidlbenForrás: Lidl


A Lidl az áruházakban elérhető oktatási termékekkel nem csak az általános iskolás, az óvodás és középiskolás gyerekek szülei, de akár az egyetemi hallgatók is megtalálják a kínálatban a számukra szükséges termékeket. Legtöbben az trendi, ergonomikus iskolatáskákat, a töltött tolltartókat és füzeteket keresik, melyekből minden méret és típus megtalálható itt. Jó áron juthatunk hozzá az iskolakezdéshez szükséges alap termékekhez is: vízfesték, többféle ragasztó, ollók, ceruzák, gyurma, zsírkréta, tényleg mindent megtalálunk.

Hétről-hétre újabb és újabb termékekkel bővül az iskolakezdés termékkínálata, hamarosan íróasztalt, uzsonnaszetteket, kulacsokat is találhatunk a kínálatban.

Tervezzük meg együtt akár az egész napi menüt!
Számtalan egyszerűen, pillanatok alatt elkészíthető ízletes, mégis egészséges reggeli-, tízórai-, ebéd-, uzsonna- és vacsoraötlet létezik, melyeket érdemes gyermekeink és az egész család számára elkészíteni. Ha tápláló ételekkel látjuk el őket a nap folyamán, akkor több energiájuk lesz, jobban tudnak figyelni az órákon és jobban fognak teljesíteni a sportban is.
Szuper receptekkel, tízórai és uzsonnaötletekkel segít a Lidl dietetikusa, dr. Galló Nóra!