Nassolj a Lidl saját márkás termékeivel

Lidl uzsonna gyümölcsök mag termék
A Lidl számára mindig is rendkívül fontos volt, hogy a vásárlói igényeket maximálisan ki tudja szolgálni. Ezt széles termékkínálatával, az új fogyasztói igényekre való gyors reagálásával és nem utolsósorban a termékek kiváló ár-érték arányával biztosítja. Az áruházláncnál a kínálat elsősorban saját márkás termékekre épül, amelyek méltán híresek a kiváló minőségükről és megfizethető áraikról.

A vállalat nemzetközi színvonalú beszerzési irányelvei biztosítják, hogy az áruházakba érkező termékek a legszigorúbb élelmiszer-minőségi és -biztonsági elvárásoknak is megfeleljenek, ezzel biztosítva a fogyasztók számára a legjobb minőséget. Emellett szintén kiemelendő, hogy a saját márkás termékeik a versenyképes árak miatt igen vonzóak az árérzékeny vásárlók számára. A Lidl sikerességét igazolja a vásárlók elégedettsége és visszatérése, továbbá a fogyasztók és a szakma képviselői által megszavazott díjak és a független termékteszteken elért eredmények.

A saját márkás termékek közül a friss árucsoportok a vásárlók kedvencei, ide tartoznak a tej és tejtermékek, a felvágottak és a friss húsok, de a fagyasztott termékek, valamint a különféle nassolnivalók is igen népszerűek.

Forrás: Lidl

Nassolj egészségesen!

A minőségi termékek és a kedvező ár mellett a vállalat arra is nagy hangsúlyt fektet, hogy a változó fogyasztói szokásokat figyelembe véve friss és egészséges termékkínálattal töltse meg a boltok polcait. Ennek mentén képezik szortimentjének részét az Alesto termékek.

Az Alesto a Lidl saját márkája, amely növényi magvakból, magvakból és aszalt gyümölcsökből álló mixeket és különféle gyümölcsszeleteket kínál a vásárlóknak. Ezek olyan nassolni- és, rágcsálnivalók, amelyek könnyen beilleszthetők az egészségtudatos életmódba.

A termékek egytől-egyig magas minőségű alapanyagokból készülnek. Kiváló élelmirost- és fehérjeforrások, vitaminokban gazdagok, melyek támogatják az immunrendszer működését és számos jótékony hatással bírnak. Az Alesto termékcsaládhoz összesen több, mint 30 termék tartozik, így a széles választéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, anélkül, hogy lelkiismeret-furdalása lenne a nassolás miatt. Ráadásul ezek a magvak, aszalt gyümölcsök olyan alternatívát kínálnak, amelyek értékes tápanyagaiknak köszönhetően megfelelően táplálják szervezetünket.

Dr. Galló Nóra a Lidl dietetikus tippjei:

• Fogyasszunk 1 marék tetszőleges olajos magot/mag mixet tízóraira vagy uzsonnára 1 adag friss gyümölcs kíséretében.
• Lehetőség szerint válasszuk az aszalt gyümölcsök közül a natúr verziókat, melyek hozzáadott cukrot és hidrogénezett növényi olajokat sem tartalmaznak. Még előnyösebb, ha tartósítószer (pl.: kén-dioxid) sincs a termékben.
• A gyümölcsszeletek jó rostforrásnak minősülnek, melyek kedvező hatással vannak emésztésünkre. Fogyasztásuk igazi desszert élményt ad, ezáltal kiválthatják vagy csökkentetik a cukros édességek iránti sóvárgást.

Miért válasszuk az Alesto termékeket?

Tökéletes választás nemcsak egy egészséges reggeli gyanánt, hanem akkor is, ha rohanás közben szeretnénk bekapni valamit. Ideális lehet este, miután fáradtan hazaértünk és az esti film mellé szeretnénk nassolni valamit. A kínálatban többféle kiszerelésben érhetőek el, így kisebb és nagyobb, de akár XXL-es változatban is megvásárolhatjuk kedvenc nassolnivalóinkat.

Fotó: Erdőháti Áron

Készítsünk házi granolát:

Hozzávalók:
• Crownfield zabpehely, nagyobb szemű - 250 g
• Alesto Selection mandula, hántolatlan, pörköletlen, sótlan, durvára darabolva - 40 g
• Alesto törökmogyoró, sótlan, pörköletlen, durvára törve - 40 g
• Alesto Bio kókuszchips, kézzel összemorzsolva - 40 g
• Zabkeksz, kézzel összetörve - 40 g
• Napraforgó mag, tisztított, pörköletlen - 40 g
• Tökmag, tisztított, pörköletlen - 40 g
• Confeira méz - 3-4 ek.
• Kókuszvirág cukor vagy Belbake barna cukor vagy kristálycukor - 3-4 ek.
• Tojásfehérje - 1 db
• Só - 1 kk.
• Kania fahéj - 1-2 csipet

Egyéb hozzávalók:
• Fin Carré durvára tört keserű csokoládé 3-4 ek.
• Goji bogyó 2 ek.
• Mazsola 1 kisebb marék
• Aszalt áfonya, aprítva 3-4 ek.

Elkészítés:
A mézet, a cukrot, a sót és a fahéjat egy kisebb edényben összekeverjük és felmelegítjük, hogy a méz hígabb legyen és a cukor felolvadjon. Ha kész langyosra hűtjük. Közben egy nagy tálban összekeverjük a zabpelyhet, mandulát, mogyorót, kókuszchipset, zabkekszet, napraforgó és tökmagot. Hozzácsurgatjuk az olvasztott mézes cukrot és hozzáadjuk a tojásfehérjét is. Kézzel alaposan összemasszírozzuk, legyen éppen tapadós, szárazkás, de semmi esetre se ragacsos! Sütőpapírral bélelt tepsire terítjük, kézzel laposra nyomkodjuk és 120-140 fokos sütőben sütjük-szárítjuk. Ügyeljünk, hogy akár 40-60 percig is tudjon sülni, anélkül, hogy nagyon odakapna, megégne. Őrizzük meg a világos aranyszínét, de a magoknak legyen idejük megpörkölődni.

Ha elkészült, és kihűlt kézzel tetszőleges méretű darabokra morzsolhatjuk és adhatunk hozzá kedvünkre egyéb hozzávalókat ízlés szerint: mazsolát, csokoládét, aszalványokat, további magokat stb. Befőttes üvegben vagy csatos üvegeben addig ál el, míg illatán-ízén nem érzünk avasságot, kb. 2-8 hét magoktól függően, ha hűvös, sötét helyen tároljuk lezárva.

Reggelire kiváló tejjel, gyümölccsel, joghurttal, de ajándéknak is remek, csinos üvegekben!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.