Radics Gigi nyolcévesen 70 kilót nyomott! - A Megasztár versenyzője minden nap harcol a kilókkal

túlsúly Megasztár Ez Zsír! fogyókúra Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolcéves kora óta személyi edző segítségével tartja fitten magát Radics Gigi, a Megasztár ifjú tehetsége. Az énekesnő a Mega-házban, az állandó próbák és elfoglaltságok mellett is igyekszik időt szakítani a rendszeres edzésre. Személyi tréneréről sem feledkezik meg, mivel találkozni nem tudnak, ezért "távedzéseket" vezettek be.

Radics Gigi fiatal kora ellenére kész nő. A 16 éves lány azonban keményen megdolgozott mai alakjáért, hiszen gyermekkorában komoly súlyproblémákkal küzdött. Gigi odafigyel az étrendjére, valamint amikor csak ideje engedi, az edzőteremben súlyzókkal és gépekkel is formálja testét.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

"Nyolcéves koromban hetven kiló voltam, akkor kezdtem el személyi edző segítségével sportolni. Nemcsak azért, hogy jobban nézzek ki, hanem a későbbi egészségügyi problémákat is szerettem volna elkerülni" - árulta el a Gigi.

A fiatal lány személyi edzőjével folyamatosan - vagy telefonon, vagy interneten - tartja a kapcsolatot, trénere pedig hasznos tanácsokkal látja el őt.

"A Mega-házban is szeretnék formában maradni, ezért konzultálok folyton a személyi edzőmmel. Persze nem vagyok megszállott, nem szeretnénk csontsoványra fogyni. A modellek közül Naomi Campbell a kedvencem, de ha lehet, inkább Beyoncé alakjához hasonlót szeretnék. Ő az abszolút favorit" - tette hozzá az ifjú tehetség.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Megalázták a Megasztár döntős énekeseit!http://www.life.hu/legykepben/20120406-megasztar-agyoncikiztek-a-megasztarokat.htmlVagy a számlát fizetik vagy esznek: a Megasztáros családja a házát már elvesztettehttp://www.life.hu/hazitunder/20120410-eladta-a-bank-a-megasztaros-szakos-andrea-feje-folul-a.htmlLebukott! Táncoslánnyal jött össze a Megasztár énekese?http://www.life.hu/legykepben/20120408-bihal-roland-egy-tancoslannyal-jott-ossze-a-megasztar-dontos-enekese.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.