4 dolog, amit rosszul tudtál a fehérje fogyasztásról

Forrás: Thinkstock -
diéta fehérje protein
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Javítsd ki a proteinfogyasztási szokásaidat, és fogyj le sokkal gyorsabban!

Sokan sajnos még mindig azt hiszik a fehérjékről, hogy a gyúrós férfiak kiváltsága. Nagy tévedés! A fehérje az egyik legfontosabb alkotóeleme a diétás étrendednek. Persze nem mindegy, hogyan fogyasztod.

Edzés után mindig fogyassz fehérjét!

Miután sportoltál, fontos, hogy megetesd az izmaidat. így nem az izmokból fogsz fogyni, hanem a zsírból. Igyál egy fehérjeturmixot, egyél 1-2 tojást!

Minden étkezésedben legyen fehérje!

Ha csak napi egy adagban akarod bevinni az összes proteint, hibát követsz el. Oszd el a fehérje adagodat kis részletekben, próbálj minden étkezésedbe 20-30 grammot beépíteni, így a vércukorszinted is a megfelelő tartományban lesz.

Forrás: Thinkstock

Ne ugyanabból a forrásból vidd be minden nap!

Gyakran vagyunk hajlamosak azt a hibát elkövetni, hogy csak tojásfehérjéből vagy csak csirkemellből akarjuk bevinni a szükséges proteint. Ezt nem szabad. Próbálj változatosan étkezni, egyik nap ezt, másik nap azt.

Ne csak a porokat fogyaszd!

Amellett, hogy szorgalmasan szürcsölöd a shake-eket, elengedhetetlen, hogy növényi és állati eredetű fehérjét is egyél. Görög joghurt, sajtok, tojás, csirkehús, halak, ezek mind-mind tökéletes fehérjeforrások.

Szuper testet villantott VV Zsuzsahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150614-vv-zsuzsa-bikiniben-pozol.htmlA Való Világ 7 szexi anyukája bikinis fotón mutatta meg, milyen jó alakja van. Ez Zsír!--Újabb bizonyíték, hogy nincs jobb fenék, mint Aleskáéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150612-aleska-diamond-fenekerol-osztott-meg-kepet.htmlAleska Diamond, azaz Sáfrány Emese rengeteget edz, ezt le sem tagadhatná. Újra megmutatta, milyen kemény a feneke.Ez Zsír!--Ilyen a tökéletes test: irigylésre méltó alakot villantott bikiniben Weisz Fannihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150613-weisz-fanni-teste-tokeletes-irigylesre-melto-alakot-villantott-bikiniben.htmlKözösségi oldalán mutatta meg, milyen is a kifogástalan alak.Ez Zsír!--Igazi bombázó lett: bikinis fotó Baukó Évárólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150613-bauko-eva-a-valovilag-egykori-szereploje-igazi-bombazo-lett-bikinben.htmlA ValóVilág egykori nagy balhésa nagyon szexi fotót posztolt a közösségi oldalán.Ez Zsír!--Kihal a mediterrán étrend?http://www.life.hu/ez-zsir/20150612-kihal-a-mediterran-etrend-a-varosiasodas-es-a-turizmus-miatt.htmlA mediterrán diéta szépít és gyógyít, ráadásul nagyon egészséges is. A mediterrán országokban – tehát Egyiptomtól Libanonig és Marokkótól Törökországig – viszont egyre csak híznak az emberek, mert az ottani hagyományos étrend helyett több húst és tejterméket esznek. Ez Zsír!ThinkstockBencsik Tamara egy szál bugyiban és tetoválásban pózolhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150610-bencsik-tamara-egy-szal-bugyiban-es-tetovalasban-pozol.htmlNagyon kerek fenekét és izmos combjait tette közszemlére Bencsik Tamara. Ez igen!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.