Micsoda lábak! Dér Heni igazi fitneszmodellnek néz ki: Fotó!

izom izmos Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően izmos lett Dér Heni. Látszik, hogy évek óta kőkeményen edz az énekesnő.

Több éve emelgeti kitartóan a súlyokat Dér Heni. A szépséges énekesnő egyre nagyobb izmokat villant közösségi oldalán. Most például megmutatta vádliját, mi pedig csak tátjuk a szánkat. Hivatásos fitneszmodelleket megszégyenítő izmai lettek Heninek.

Figyelj, és ámulj!

Forrás: Facebook/ Dér Heni

Önbizalom növelési kísérlet - Ki rajzolna szívecskét egy túlsúlyos nőre?http://www.life.hu/ez-zsir/20150909-tarsadalmi-kiserlet-onbizalom-noveles.htmlÖnmagunk elfogadásáért kampányol egy túlsúlyos negyvenes nő.Ez Zsír!OrigoGerard Depardieu még sosem volt ennyire kövérhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150909-gerard-depardieu-meg-sosem-volt-ennyire-kover.htmlGerard Depardieu elérte azt a súlyt, amelyre, ha gonoszak lennénk, a vágósúly kifejezést használnánk. De szerencsére nem vagyunk gonoszak.Ez Zsír!NorthfotoZimány Linda kitolta kerek, kemény fenekéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150831-zimany-linda-kitolta-kerek-kemeny-feneket.htmlSzobabiciklire pattanva edzette testét Zimány Linda. Ez Zsír!--"Jó nagy lett a bulád, mama!" - Bódi Guszti miatt kezdett edzeni Margóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150808-bodi-margo-edzeni-kezdett.htmlBódi Guszti és Margó Törökországban nyaraltak néhány hónapja, ahol jókat ettek, így felszaladt néhány kiló Margóra. Férje ezt szóvá is tette, az énekesnő ezért kemény edzésbe kezdett. Ez Zsír!OrigoÍme, egy bikinis fotó a szexi VV Izáról, hogy szépeket álmodj!http://www.life.hu/ez-zsir/20150728-bikinis-foto-a-szexi-vv-izarol.htmlA Való Világok történetének egyik legkiabálósabb nője, Iza szexi bikinitestet villantott. Ez Zsír!--Kigyúrta magát, és otthagyta irodai munkáját a férfihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150804-kigyurta-magat-es-otthagyta-irodai-munkajat-a-ferfi.html12 hét alatt kövér, irodai munkásból szexi testépítő lett Lloyd Stevens. Nyomorultnak érezte magát attól, hogy az asztalhoz láncolva tölti minden napját, és extrém edzésbe, valamint diétába kezdett. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.