Dér Heni feneke kemény, akár a beton - Dögös fotó!

torna fenék Dér Heni edzés kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő brutális izmokat növesztett mostanában, így nem is csoda, hogy testét előszeretettel mutogatja a nagyközönségnék. Most szexi, jól kidolgozott fenekét csodálhatjuk meg. 

Dér Heni feneke kemény, mint a beton - vigyázzon hát, aki megpaskolná, hiszen könnyen megsérülhet. Legalábbis ez jutott eszünkbe legújabb, közösségi oldalára feltöltött képe láttán. Viccet félretéve, az énekesnő hihetetlen akaraterejének és kemény edzéstervének köszönhetően remek formába hozta magát, és mindent megtesz annak érdekében, hogy csodálatos alakját minél tökéletesebbre formálja.

Forrás: Facebook/ Dér Heni

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Micsoda test! Debreczeni Zita bikinialakjára nincsenek szavakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150920-debreczeni-zita-elkepeszto-bikinialakot-villantott-nyaralasan.htmlSzicíliai nyaralásának utolsó pillanatait élvezi Debreczeni Zita, aki ezúttal egy nagyon dögös, bikinis fotóval örvendeztette meg rajongóit. Micsoda teste van!Ez Zsír!--Elképesztően dögös bikiniteste van a 47 éves Kylie Minogue-nak - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150807-kylie-minogue-47-eves-enekesno-bikini-alakja-meg-mindig-tokeletes.htmlA díva közel az ötvenhez is hihetetlenül dögös, alakját bármelyik harmincas nő megirigyelné. Arról, hogy Kylie Minogue mennyire bombaformában van, most egy bikinis kép tanúskodik. Ez Zsír!OrigoDöbbenetes átalakulás! Az 56 éves Madonna teste olyan, akár egy tinédzseréhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150726-az-56-eves-enekesno-madonna-teste-olyan-akar-egy-tinedzsere.htmlAz 56 éves popdíva szenvedélyesen szeret edzeni, aminek meg is van az eredménye: legújabb fotóján a teste olyan, akár egy tinédzseré.Ez Zsír!--Ejha! Hódi Pamela hihetetlenül dögös bikinibenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150721-hodi-pamela-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlRemek formában van Hódi Pamela, aki egy különleges módszernek köszönheti tökéletes alakját, amit meg is mutatott egy dögös bikiniben. Ez Zsír!OrigoRita Ora bikinialakjára nincsenek szavak - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150804-rita-ora-enekesno-szexi-bikinialakot-villantott-egy-yachton.htmlA 24 éves énekesnő hihetetlen formában van, dögös bikinialakját ezúttal egy jachton villantotta meg, igazán szexi pózban. Ez Zsír!AFPMicsoda test! El sem hinnéd, hogy a modell két hónapja szülthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150727-abbey-clancy-29-eves-brit-modell-ket-honappal-a-szules-utan-bikiniben-fotozkodott.htmlHihetetlen formában van Abbey Clancy, brit modell, akit két hónappal második gyermeke születése után fotóztak bikiniben. Ez a test megér egy misét! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.