Puzsér Róbertre rá sem lehet ismerni

Forrás: Youtube -
öngyilkos fogyás súlyfelesleg Puzsér Róbert öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 42 éves műsorvezető úgy néz ki, mintha kicserélték volna. Na nem a kemény kritikus stílusát hagyta hátra Puzsér, inkább a megjelenésén változtatott: jó pár kilótól megszabadult!

Kendőzetlenül, őszintén és élesen fogalmazza meg kritikáit másokról Puzsér Róbert, ami miatt nem egyszer került már bajba. Mindenki számára ismeretes a Hajdú Péterrel vívott csatája, de az olimpikonokat is kiosztotta már a műsorvezető. Többnyire Facebook-oldalán, valamint saját műsorában mondja el véleményét, nyers stílusa mit sem változott, de kinézete annál inkább.

Puzsér Róbertre rá sem lehet ismerni Forrás: Youtube

Puzsér Róbertre szinte rá sem lehet ismerni, olyannyira megváltozott. A körszakállas, némi felesleggel rendelkező kritikus már a múlté! Korábban elárulta, már gyerekkorában is sokat gúnyolták kövérsége miatt, felnőttkorában pedig volt egy kemény időszaka, amikor az öngyilkosság is megfordult a fejében. Mostanra azonban sikerült megszabadulni súlyfeleslegétől, ezért már biztos nem válhat a csúfolódások céltáblájává. A sikeres fogyókúrának köszönhetően ráadásul éveket fiatalodott a műsorvezető!

Ayme Oliveira testépítő a legizmosabb légikísérőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161127-ayme-oliveira-testepito-a-legizmosabb-legikisero-az-utasok-ritkan-veszik-eszre.htmlAyme Oliveira stewardessként dolgozik, a vele repülők pedig nem is sejtik, micsoda test van az egyenruha alatt. Ez Zsír!--Aleska második lett a Rigában megrendezett Légtorna Világbajnokságonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161128-aleska-masodik-lett-a-legtorna-vilagbajnoksagon.htmlNagy megmérettetésen van túl Sáfrány Emese, vagyis Aleska. Hónapok óta készült és gyakorolt keményen, aminek meg is lett az eredménye. Második lett a Légtorna Világbajnokságon.Ez Zsír!OrigoTitkos esküvője miatt fogyhatott le Eugénia yorki hercegnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161127-eugenia-yorki-hercegno-lathatoan-lefogyott-talan-az-eskuvoje-miatt.htmlA britek jó ideje találgatják, valóban megvolt -e az eljegyzés Eugénia yorki hercegnő és párja között. Sőt, állítólag Vilmos herceg unokatestvére azért is fogyott sokat az utóbbi időben, hogy jövőre beleférjen álmai menyasszonyi ruhájába. Ez Zsír!--Kate Beckinsale színésznő nem fogy, hanem hízik a szerepei kedvéérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161127-kate-beckinsale-szineszno-elarulta-hogyan-keszul-az-underworld-filmszerepekre.htmlKate Beckinsale színésznő minden Underworld filmben bombacsinos volt - nemrég azt is elárulta, hogyan csinálta! Ez Zsír!--Előtte-utána fotón mutatta meg fogyását Tóth Verahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161127-toth-vera-fogyott-vekonyabb-mint-valaha-foto-az-eddigi-eredmenyrol.htmlA 31 éves énekesnő teljesen átalakult az elmúlt hónapokban. Nagyon büszke az elért eredményeire, amelyről most egy fotót is posztolt a követőinek. Ez Zsír!--Nádai Anikó: "Csontkukacként kezdtem, csontkukac vagyok..."http://www.life.hu/ez-zsir/20161127-nadai-aniko-a-valovilag-musorvezetoje-beszolt-a-sovanysagat-kritizaloknak.htmlÚjra mérlegre álltak a villalakók, hogy lemérjék, ki mennyit fogyott/izmosodott az elmúlt héten, ami a szépség és az egészség jegyében telt. A változásuk elhanyagolható, Nádai Anikó pedig kihasználta az alkalmat, hogy beszóljon azoknak, akik a soványságát kifogásolják. Ez Zsír!Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.