Ayme Oliveira testépítő a legizmosabb légikísérő

Forrás: Insharee/Ayme De Oliveira (@aym_higher_) -
stewardess testépítő Ez Zsír! testépítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ayme Oliveira stewardessként dolgozik, a vele repülők pedig nem is sejtik, micsoda test van az egyenruha alatt. 

Ayme Oliveira 32 éves, Chelmsfordból, Essex-ből származik, és nemzetközi légikísérőként dolgozik. Egyébként pedig testépítő. Ha épp nem a levegőben van, súlyemelő bajnokságokon vesz részt, ám legtöbször erről a vele utazók mit sem sejtenek.

Forrás: Insharee/Ayme De Oliveira (@aym_higher_)

A kisgyermekes anyuka napi két és fél órát tölt az edzőteremben, és akkor is naponta ötször étkezik, amikor épp a levegőben van.

A vendégeknek akkor szoktak feltűnni Ayme izmai, amikor a nőnek csomagokat kell emelgetnie, vagy épp ő mutatja be, mi a teendő vészhelyzet esetén.

"Légikísérőként dolgozom, és a repülőn is betartom, hogy naponta ötször étkezem. Senki sem tudja, hogy testépítő vagyok, egészen addig, amíg meg nem látják a bicepszemet. Olyankor gyakran megkérdezik, szoktam -e súlyokat emelgetni. Imádok mesélni a hobbimról, sokan ugyanis azt hiszik, a légikísérők ilyen kis cicalányok tökéletes sminkkel, körmökkel, konttyal. Pedig ez nem így van."

Forrás: Insharee/Ayme De Oliveira (@aym_higher_)

Az anyuka elmesélte azt is, a súlyzózás 20 éves kora óta nagy szenvedélye, neki ugyanis sosem ment igazán jól a futás Az izomépítés viszont igen, és a sok utazás ellenére is állandóan versenyekre készül: a következő megmérettetése jövő áprilisban lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.