Puzsér Róbert véget akart vetni életének- őszinte vallomás

Forrás: Viasat3 -
Puzsér Róbert öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolta volna, hogy a mindig szókimondó és bárminek nekimenő kritikus néhány évvel ezelőtt önkezűleg akart véget vetni életének?

Bár Puzsér Róbertet úgy is merjük, mint egy erős, a véleményét mindig kimondó kritikust, aki nem fél beleállni egy vitába még Hajdú Péterrel sem. Néhány évvel ezelőtt viszont annyira padlóra került, hogy még

az öngyilkosságot is fontolgatta,

-írja a Bors.

Egy televíziós műsorban mesélt életéről a média fenegyereke. Elmondta, hogy kisfiúként szorongott és magányos volt, sőt még kövérsége miatt is csúfolták. Édesanyja zsarnoki viselkedése is hozzájárult ahhoz, hogy felnőttként komoly pszichés gondjai legyenek.

"Neurotikus vagyok, tulajdonképpen már gyerekként is az voltam, ami a terápia során derült ki. Generalizált szorongás szindrómám van" – mondta Puzsér.

Puzsér Róbert Forrás: Viasat3

Tünetei először 2011 őszén jelentkeztek, amikor egy éjjel barátnője mellett felébredt és

idegennek tűnt számára a szeretett nő arca,

sőt később önmagát sem ismerte fel, idegennek tűnt ő is saját maga számára.

Ebben az időszakban folyamatos sírás kerülgette, 5 hónapon keresztül minden percben zokogott. Ez érdekes módon az az időszak volt, amikor

a Csillag Születik zsűrijeként ismerte meg az ország.

"Addig úgy gondoltam, az rettenetes dolog, hogy emberek végül oda jutnak: meg akarják ölni magukat. Szeretek élni, így sosem gondoltam arra, hogy öngyilkos akarok lenni. És akkor jött a neurózis és megértettem az öngyilkosság lélektanát, megértettem, hogy valaki hogyan lesz öngyilkos, megértettem, az öngyilkosság nem egy borzalmas dolog, ami sajnos megtörténik időnként, hanem egy hatalmas vívmány. Egy hatalmas kulturális vívmány, amit az ember elsajátított."- magyarazáta Róbert.

Végül működött a B terv és a kritikus az élet mellett voksolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.