Néhány egyszerű szabály betartásával búcsút mondhatsz a karácsonyi súlyfeleslegnek

Forrás: Shutterstock -
súly karácsony fogyás súlyfelesleg ünnep alkohol hízás zöldség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte nincs is olyan ember, aki karácsonykor ne szedne magára néhány kilót. Ha nem is a nehéz ételek teszik ezt velünk, akkor az alkohol, hiszen hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy egy pohár bor is súlyos kalóriákat tartalmas. Most megmutatjuk, mi a leghatékonyabb módja a fogyásnak.

Nemcsak a töltöttkáposzta és a halászlé rakja ránk a súlyos kilókat, hanem az alkohol is. Az Express cikke szerint ugyanis egy pohár bor akár 20 kalóriát is taratlmazhat.

A karácsonyi kilók hamar leolvadhatnak Forrás: Shutterstock

Így az egyik legjobb fogyási tipp a száraz január lehet. Ha nélkülözöd az év első hónapjában az alkoholt, akkor kicsit könnyebb lesz a méregtelenítés és a fogyás is. Ezen kívül a cikk javasolja még a a zöld ételek (brokkoli, spenót, sóska, borsó) fogyasztását.

Hiszen ilyenkor a szervezetnek nemcsak arra van szüksége, hogy leadjuk a felesleges kilókat, hanem a vitaminokat is vissza kell csempésznünk. Természetesen egyetlen fogyókúra sem képzelhető el mozgás nélkül. Mielőtt valaki drasztikus életmódváltásba kezdene, konzultáljon orvosával.

Imádják követői a brit tornászlányt: elképesztően hajlékonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190102-imadjak-kovetoi-a-brit-tornaszlanyt-elkepesztoen-hajlekony.htmlA brit tornászlány elképesztő dolgokra képes a testével, nem véletlenül szeretik annyira a követői. Ez Zsír!OrigoA legjobb motivációs idézetek sportolóktól: új év, új lendülethttp://www.life.hu/ez-zsir/20181212-a-legjobb-motivacios-idezetek.htmlRengeteget beszélünk arról, hogy a motiváció mennyire fontos, ha valaki életmódváltó, fogyni vagy éppen erősödni szeretne. Motivációra valójában az élet minden területén szükség van, ha az embernek tervei vannak. Kezdd az új évet új lendülettel, és vértezd fel magad motivációval! Ez Zsír!OrigoÉld túl a másnaposságot! Ez a turmix segíteni foghttp://www.life.hu/ez-zsir/20181211-masnapossag-elleni-turmix.htmlHa komoly macskajajjal küzdesz amikor felkelszl, akkor ideje bevetni ezt a másnaposságra is kifejezetten hatékony, detoxikáló turmixot. Pár perc elkészíteni, és hamarosan jobban is leszel tőle. Ez Zsír!OrigoBéres Alexandra: „Minden nagyobb túlsúly hátterében lelki okok állnak”http://www.life.hu/ez-zsir/20181230-beres-alexandra-interju-minden-nagyobb-tulsulynak-a-hattereben-lelki-okok-allnak.htmlBéres Alexandra egy bölcs, sokat látott, tapasztalt, öreg lélek. Ezt a zsigereimben éreztem, amikor beszélgetni kezdtünk... Peller Mariann vendége ezúttal Béres Alexandra fitneszbajnok. A beszélgetés az Utazás a lelked körül című műsorban hangzott el a LifeTv-n. Ez Zsír!OrigoKockás hasak, formás idomok: ők voltak a legszexibb csajok az idei Ninja Warriorbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181230-kockas-hasak-formas-idomok-ok-voltak-a-legszexibb-csajok-a-ninja-warriorban-2018.htmlNézd meg a Ninja Warrior 2018 legszexibb ninjalányait, akik erős amazon módjára indultak neki az akadályoknak. Ez Zsír!Origo40 kilót fogyott fél év alatt Kunovics Katinkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181229-40-kilot-fogyott-fel-ev-alatt-kunovics-katinka.htmlEgyszer már lefogyott a Romantic egykori énekesnője, ám ismét jöttek a lelki bajok, azokkal együtt pedig a kilók is visszakúsztak. Katinka azonban megint nyerésre áll. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.