Laky Zsuzsi 10 évvel ezelőtti fotót posztolt: fantasztikusan néz ki rajta

fogyás Laky Zsuzsi sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Laky Zsuzsi egy tíz évvel ezelőtti fotót töltött fel a közösségi oldalára.

Laky Zsuzsi most is remek formában van, az utóbbi hónapokban rengeteget fogyott. Úgy tűnik azonban, még nem elégedett önmagával, közösségi oldalára ugyanis egy tíz évvel ezelőtti fotót töltött fel magáról és azt írta hozzá, hogy újra így szeretne kinézni.

A képen aprócska sportruházatot visel és alaposan megizzadt. Mint írja, már csak pár kilogrammot kell fogynia és eléri a célját.

Kicsapták a biztosítékot a profi baseballjátékos, Trevor Bauer randizási szabályaihttp://www.life.hu/sztarok/20190221-kicsaptak-a-biztositekot-a-profi-baseballjatekos-trevor-bauer-randizasi-szabalyai.htmlA profi baseballjátékos őszintén ismertette, milyen szabályokat követ a randizás során, az emberek pedig kiakadtak rajta. TV + SztárokOrigoÍgy él most Baranyi László, a Família Kft. nagypapájahttp://www.life.hu/sztarok/20190221-igy-el-most-baranyi-laszlo-a-familia-kft-nagypapaja.htmlMég mindig energikus és vidám a Família Kft. nagypapája, Baranyi László. Harmadik feleségével 50 éve tartanak ki egymás mellett, most pedig azt is elmesélte, hogy egyszert fegyvert nyomtak a homlokához. TV + SztárokOrigoA bíróság súlyosbította a vádat Pásztor Anna zaklatójának ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-a-birosag-sulyosbitotta-a-vadat-pasztor-anna-zaklatojanak-ugyeben.htmlEmberölés előkészületére módosította a vádat a bíróság Pásztor Anna zaklatójának ügyében. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHajdú Péter és Alföldy Anna néhány hete vannak együtt: ezt lehet tudni a lányrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-hajdu-peter-es-alfoldy-anna-nehany-hete-vannak-egyutt-ezt-lehet-tudni-a-lanyrol.htmlHajdú Péterre ismét rátalált a szerelem, méghozzá egy fiatal modell, Alföldy Anna csavarta el a fejét. Már a volt műsorvezető is elismerte, hogy együtt vannak. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoAz Artisjus volt elnöke szerint Petruska András nem plagizálthttp://www.life.hu/sztarok/20190221-az-artisjus-volt-elnoke-szerint-petruska-andras-nem-plagizalt.htmlA Dal döntőjéből szakértői vélemények alapján zárták ki Petruskát, ám egy másik szakember szerint nem plagizált a zenész. TV + SztárokOrigoAndy Vajna és volt felesége, Cecilia Mong a producer haláláig barátok voltakhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-andy-vajna-es-volt-felesege-cecilia-mong-a-producer-halalaig-baratok-voltak.htmlEgyütt gyászol az USA-ban Vajna Tímea és Andy Vajna egykori felesége, Cecilia Mong. A producer szinte soha nem beszélt egyetlen gyermeke anyjáról, de azt tudni lehet, hogy élete végéig jóban voltak: Cecilia jól ismerte Andy volt kedvesét, Dobó Katát, és Vajna Tímeát is, sőt az esküvőjükön is részt vett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.