Közös darabban dolgozott együtt Angelina Jolie és 15 éves lánya, Vivienne

angelina jolie
Shutterstock - Tinseltown
Angelina Jolie Vivienne Jolie-Pitt munka
Angelina Jolie együtt dolgozott 15 éves lányával, Vivienne Jolie-Pittel a The Outsiders című Broadway-musicalen. Vivienne asszisztensként segítette édesanyja és a zeneszerző Justin Levine munkáját a színdarabban

Az új Broadway musical április 11-i premierjén a 48 éves Jolie elárulta, hogy 15 éves lánya nagyon ügyesen helytállt asszisztensként, mindig mindenben lehetett rá számítani. A büszke anyuka elmondása szerint lánya nagyon komolyan vette a rá bízott feladatokat. Arra a kérdésre pedig, hogy ki a legnagyobb színházrajongó a családban, egyértelmű volt az édesanya válasza.

“Határozottan Viv az. Minden kétséget kizáróan. Simán helyreigazít. Rám szól, hogy »Nem olvastad a memót? Ezt és ezt kell megcsinálnunk, ezeken a pontokon kell végig mennünk«. Nagyon kemény asszisztens, aki nagyon komolyan veszi a dolgát” – mondta a színésznő a People magazinnak. 

Brad Pitt feladta a harcot: már nem küzd a gyerekfelügyeletért


2016-ban döntött úgy Angelina Jolie és Brad Pitt, hogy külön utakon folytatják tovább. A volt házaspárnak azóta sem sikerült megegyezni a gyerekfelügyeletről, egészen mostanáig. A színész ugyanis nemrég visszavonta keresetét, ami azt jelenti, hogy a hat gyerek kizárólagos felügyeleti jogát Angelina Jolie kaphatja meg.

Ez is érdekelhet:


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.