gyerekvállalás Nicola Peltz Beckham David Beckham Brooklyn Beckham
A pár mindkét tagja vágyik babára. Brooklyn Beckham arra vár, hogy Nicola is elérkezettnek lássa az időt a gyerekvállalásra.

Brooklyn Beckham, David és Victoria Beckham fia a legutóbb arról beszélt,  hogy terveznek-e gyereket vállalni a közeljövőben. 

Brooklyn Beckham és Nicola Peltz megerősítették: szeretnének gyerekeket
Brooklyn Beckham és Nicola Peltz megerősítették: szeretnének gyerekeket
Forrás: Getty Images 

Brooklyn Beckham sok gyerekre vágyik

Brooklyn, és felesége, Nicola mindeddig erről nem nyilatkozott egyértelműen, ám Beckham egy interjúban elmondta, mindig is fiatalon szeretett volna apa lenni, de hogy mikor jöhet az első baba, az feleségén, Nicolán múlik, aki egyébként szintén szeretne gyerekeket. A 25 éves Brooklyn arról is beszélt, hogy Nicola iránti tiszteletből vette fel a Peltz nevet és azért, hogy gyerekeik is viselhessék azt.

Nicola még a karrierjét építi

"Mindig is arra vágytam, hogy egy csomó gyerekem legyen. Ez a családi mintám. Az apám fiatal volt, amikor megszülettem: 23 éves volt. És most én vagyok 23 vagyok. Mindig is fiatal apa akartam lenni" - nyilatkozta egykor Beckham. "Brooklyn már most nagyon szeretne gyerekeket, de én most még a karrieremet szeretném építeni"- tette hozzá Nicola, aki nemrég veszítette el imádott nagymamáját. 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.