Jennifer Lopez szívszorító üzenetet küldött Ben Afflecknek

Jennifer Lopez és Ben Affleck
Getty Images -
Apák napja Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck Jennifer Lopez
Bár már külön élnek mégis gondol férjére a színésznő. Jennifer Lopez kedves üzenettel köszöntötte férjét.

Bár a legutóbbi információk szerint Jennifer Lopez nem küzd tovább a házasságáért, apák napján mégis felköszöntötte férjét. A párnak egyébként nincs közös gyermeke, Jennifer ikrei, Max és Emme volt férjétől, Marc Anthonytól vannak, míg Ben három gyerekének, Violetnek, Seraphinának és Samuelnek Jennifer Garner az édesanyjuk. 

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez és Affleck a Pearl Harbor forgatásán találkoztak
 Forrás: Jennifer Lopez/Instagram

Jennifer Lopez így nosztalgiázik

Jennifer Lopez Apák napja alkalmából  a 2001-es Pearl Harbor című akciófilmből osztott meg egy képkockát az Instagram-sztorijában, aminek azért is erős az üzenete, mert ő és Ben Affleck annak a forgatásán találkoztak először.  „Boldog Apák napját hősünknek” – írta Jennifer a fotóhoz.

A színésznő lemondott férjéről

Bár lehetséges, hogy még mindig szeretik egymást, a legutóbbi információk szerint Lopez megunta, hogy harcoljon a házasságáért, így a válás tulajdonképpen borítékolható. Jennifer ismerősei szerint Ben állandóan rosszkedvű, morcos, nagyon nehéz együtt élni vele, bár kétségtelenül nagyon jó színész és jó apa. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.