Vilmos viselkedése sokat elárul Katalin hercegné állapotáról - Ezt mondja a szakértő

Katalin hercegné, Vilmos herceg
princeandprincessofwales/Instagram -
királyi család katalin hercegné Vilmos herceg egészség
Katalin hercegné állapotáról nem sok konkrétumot osztanak meg, de beszélnek a szavak helyett a tettek. Vilmos herceg viselkedése sokat elárul.

A rákdiagnózisa óta csak óvatosan, néhány szóban beszélnek Katalin hercegné állapotáról a királyi család tagjai. Szavaik helyett a tetteik beszélnek: a szakértő szerint Vilmos herceg viselkedése sokat elárul arról, hogy van a hercegné.

Katalin hercegné, Vilmos herceg Vilmos és Katalin
Vilmos herceg viselkedése sokat elárul Katalin állapotáról
Forrás: GC Images/Neil Mockford

Katalin hercegné állapotáról árulkodik Vilmos herceg viselkedése

Azóta, hogy Katalin hercegné megjelent a Trooping the Colour ünnepségen még nagyobb figyelem övezi. Szeretnék egyre több hivatalos eseményen látni, hiszen ez azt jelentené, hogy a hercegné egyre jobban van. Állapotáról nem sokat beszélnek, de a szakértő szerint Vilmos herceg viselkedése így is sokat elárul arról, hogy van a Katalin. 

"Az év elején talán hetente egyszer láthattuk Vilmost, és rengeteg kikötés volt azzal kapcsolatban, hogy mennyi ideig lesz egy-egy programon. Úgy éreztem, hogy a dolgokat az otthoni kötelezettségeihez szabták. Az a tény, hogy többször látható, és az, hogy Katalin is a nyilvánosság elé állt, azt sugallja, hogy nagyon jó úton haladnak" - mondta Emily Nash királyi szakértő.

Vilmos herceg múlt pénteken Taylor Swift koncertjére vitte el a gyerekeit a Wembleybe, hogy megünnepelje 42. születésnapját, és a herceg legalább olyan jól szórakozott, mint György és Sarolta: így rázta a Shake it offra.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.