Ashton Kutcher szerelem Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna nehezen emészti meg, hogy egykori kedvese, az erőszakos Chris Brown egy modell lánnyal kavar, ezért az énekesnő bosszúból Demi Moore exférjére vetette ki a hálóját.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a barbadosi énekesnő ismét egykori kedvesébe, Chris Brownba szerelmes. Ugyan Chris korábban párszor helybenhagyta a pophercegnőt, ő még így is hajlandó lett volna a békülésre. Brown azonban összejött egy Karrueche Tran nevű modell lánnyal. Ettől azonban Riri úgy kiborult, hogy rámászott Ashton Kutcherre.

AFP
AFP

A románcot eddig próbálták titokban tartani, egy bennfentes azonban azt állítja, hogy az énekesnő csak kihasználja Kutchert. "Rihanna állandóan feltűnősködik a bulikban, őrülten viselkedik, és Ashtonnal kavar, de ez csak azért van, hogy felhívja magára a figyelmet és féltékennyé tegye Chris Brownt" - nyilatkozta a Grazia magazinnak a titokzatos idegen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.