autópálya zuhanás szemtanú George Michael Nagy-Britannia autóbaleset énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fura balesete volt George Michael-nek: kiderült, hogy az énekes kiesett kocsijából az autópályán, így szerezte múlt heti sérüléseit.

Ahogy a Life.hu is megírta, az énekes múlt héten szenvedett balesetet egy terepjáró utasaként a brit M1-es autópályán. Akkor még nem lehetett tudni, hogyan történt a szerencsétlenség, amely miatt mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Sunnak egy szemtanú, aki közvetlenül az énekes kocsija mögött haladt, azt mondta: látta, hogy az előtte 70 mérföldes - 112 kilométeres - sebességgel közlekedő jármű utas oldali ajtaján hirtelen kiesik valaki az úttestre. A négysávos autópályán haladó többi kocsi csak vészfékezéssel tudta elkerülni a még nagyobb szerencsétlenséget. A nő szerint George Michael a baleset után azt mondta neki, hogy nem záródott jól a kocsi ajtaja, ezért próbálta menet közben kinyitni és rendesen becsukni. Ekkor zuhant ki. Hozzátette: az énekesnek "ronda vágás" volt a homlokán és a tarkóján is, arcát és száját vér borította. A rendőrség a baleset körülményeit továbbra is vizsgálja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.