Demjén Ferenc zenésztárs dobos pszichiátria Szökés segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész sajnálja, hogy már a barátokra sem hallgat a pszichiátriáról megszökött egykori kollégája, Herpai Sándor.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a V'Moto-Rock egykori dobosát, Herpai Sándort a pszichiátrián kezelik. Állítólag cipő nélkül szökött meg a kórházból. Azóta senki nem látta. A hír a zenészkollégákat és a barátokat is szíven ütötte - tudta meg a Blikk.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

"Borzalmas, ami Herpaival történt, de sajnos mi, a barátok már nem tudunk rajta segíteni. Itt egy kiadós beszélgetés már nem old meg semmit" - mondta szomorúan a lapnak az egykori zenésztárs, Demjén Ferenc, aki az utóbbi években többször is megpróbált hatni Sándorra. "Sajnos az a tapasztalat, hogy ideig-óráig tartja benne a lelket, ha kibeszéli magából a problémákat, de aztán eltelik egy kis idő, és mintha az a beszélgetés meg sem történt volna. Nem tudom megmagyarázni, mi történhetett vele, azt hiszem, ezt úgy szokás meghatározni, hogy bekattant. Orvosi segítség kell neki, mi kevesek vagyunk ehhez" - tette hozzá Demjén Ferenc.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.