Détár Enikő fogyás Makrancos hölgy Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kemény hónapok állnak Détár Enikő mögött. A színésznő ennek ellenére kitart, és saját bevallása szerint jól érzi magát.

Enikő hetek óta Makrancos Kata bőrébe bújva áll színpadra. Ahogy azt korábban a Life.hu is megírta, a színésznő nagyon sokat fogyott az utóbbi időben, ennek ellenére a színpadon hihetetlenül energikus - szinte kijátssza magából a fájdalmát. Enikő azt vallotta, mint mindenki, úgy ő is saját élményekből táplálkozik a színpadon. ,,Minden színész, így természetesen én is, ilyenkor személyes élményekből táplálkozom. Mi másból?" - mondta mosolyogva a színésznő a Blikknek, a magánéletéről azonban nem akart mesélni.

Life.hu
Life.hu

Így festett a karcsú és szálkás Enikő pár hete, kolléganőivel

Pár napja kiderült, a színésznő lemondta lemondta a József Attila Színházban - itt játszik együtt Rékasi és Pikali - minden szerepét. Enikő nem mesélte el ennek az okát, azt azonban elárulta, nagyon hasonlít arra, akit most játszik: Makrancos Katára. ,,Én egy fegyelmezett makrancos vagyok, akiben minden megvan, ami Katában. Hiszen amikor szerződsz valahova, amikor a titkársággal és a rendezővel egyeztetsz, addig azt várja ez a szakma, hogy olyan fegyelmezett legyél, mint egy mérlegképes könyvelő. A színpadon azonban szélsőségesnek kell lenni"- vallotta be Enikő.

A hihetetlen fogyásával kapcsolatban pedig a színésznő elmesélte, csupán annyi történt vele, hogy sokat foglalkozik a testével. Nyáron is olyan darabban játszott, ahol sokat kellett táncolnia, és ez most is így van. Szálkásít, méregtelenítő szereket használ, ettől izmos és vékony. ,,Jól vagyok, jól érzem magam a bőrömben. Higgyék el, tényleg jól vagyok" - mesélte Enikő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.