Délután a legjobb, avagy a miniszter félrelép színház lumbágó Harsányi Gábor színművész Ray Cooney előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy rossz mozdulattól állt be Harsányi Gábor dereka a minap. A színész olyannyira szenvedett, hogy kis híján lemondta az előadást. Aztán mégis vállalta... 

"Az előadás napján ütött be a ménkű"mesélte a Blikknek a népszerű művész, aki porckorongsérve miatt most is ágyban fekszik. "Ray Cooney Délután a legjobb, avagy a miniszter félrelép című darabjával vidékre készültünk, amikor megtörtént a baj. Az orvosom azt mondta, pihennem kell. Felhívtam a Fogi Színház főnökét, Fogarassy Andrást, hogy ne számítson rám, ám ő addig mondogatta, hogy ülve is játszhatok, amíg végül mégis vállaltam" - tette hozzá Harsányi.

Forrás: RTL Klub

Az előadás előtt az igazgató bejelentette a nézőknek, hogy Harsányi lumbágótól szenved, úgy játszik. A színész pedig profi módjára beépítette betegségét a vígjátékba, sőt, még viccelődött is lumbágóján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.