Különleges eljegyzés a Fővárosi Nagycirkuszban

színpad eljegyzés leánykérés Fővárosi Nagycirkusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi eljegyzéssel rukkolt elő Laci, aki hét év után kérte meg kedvese kezét a cirkusz színpadán, megszakítva ezzel az éppen zajló előadást.

Az elefántszám után lánykérés volt szombat délután a Fővárosi Nagycirkuszban. Szűcs László ugyanis itt kérte meg barátnője, Mészáros Melinda kezét – írja a Bors.

Megható pillanatoknak lehettek tanúi azok, akik éppen a hétvégén látogattak el a cirkuszi show-ra. Az előadást egy videó szakította meg, ami már jelezte Melindának, hogy valami készülődik.

„Sokat gondolkodtam, hogy milyen különleges módon kérhetném meg Melinda kezét. Volt több ötletem, de amikor utánanéztem, mindegyikről kiderült, hogy már volt. Budapesti cirkuszi lánykérést azonban nem találtam" – mesélte Szűcs László, akinek a kisfilm és az esemény megszervezésében a család és a barátok segédkeztek. Laci másfél hétig egyeztetett a cirkusszal, mert maradandó emlékkel szerette volna meglepni szerelmét, aki természetesen igent mondott a porondon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.