Dávid Kornélra rátalált a szerelem - kézis lány csavarta el a kosaras fejét

szerelem Azari Fruzsina Dávid Kornél kézilabda kosárlabda-játékos NBA
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljes a harmónia Magyarország legismertebb kosarasa, az egykori NBA-játékos Dávid Kornél és a csinos kézilabdás kiválóság, Azari Fruzsina között.

Kornél és Fruzsi december óta alkotnak egy párt, kezdetben kerülték a nyilvánosságot, ám a SportKlub kamerái előtt már nem titkolóztak: vállalták boldogságukat.

Forrás: redlemon

"Egy rendezvényen találkoztunk, egy pillanatra összevillant a tekintetünk, de aztán mindketten mentünk tovább a dolgunkra" – kezdte Fruzsina, majd Kornél vette át tőle a szót. „Két hónappal később hivatalosak voltunk egy másik rendezvényre, ahol sportolókat kérdeztek. Hallgattam Fruzsi nyilatkozatát, éreztem, hogy zavarba jön a faggatástól, ugyanakkor egyből megtetszett az őszintesége" – mesélte az egykori NBA-játékos, aki szerint a korkülönbség nem számít. „Egyesek kérdezgetnek bennünket, mások előrevetítik a kapcsolat jövőjét, de mindenki úgy éli az életét, ahogyan akarja. Jól érezzük magunkat együtt és szeretnénk, ha ez minél tovább tartana" – mondta Kornél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.