zuhanyzó Conchita Wurst Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghökkentő fotó! Conchita egy szál wurstban, a zuhanyzóban pózolt. 

Spontán kép a zuhanyzóban - írja képe alatt az Eurovíziós Dalfesztivál 2014-es győztese. Gyűrűkkel felszerelkezve, fűzővel a derekán, vizes hajjal szexiskedik a fürdőszobában Conchita.

Forrás: Instagram/ Conchita Wurst

Sztárok, akik az elmúlt pár évben Neville Longbottomingoltakhttp://www.life.hu/intim/20150528-neville-longbottoming-vagyis-amikor-bena-pasik-jo-pasik-lesznek-peldaul-matthew-lewis.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a Harry Potter filmek egykori Neville Longbottomja bizony igencsak szemrevaló pasivá érett az évek folyamán. Dögös, alsónacis képeket villantott, kockahassal, borostával, szőrrel, úgy, ahogy azt kell. Nem csoda hát, hogy felrobbant tőle az internet és azóta is lángol.IntimOrigoÍgy partizik egy nagy rakás óriásmellű nőhttp://www.life.hu/intim/20150529-abigail-ratchford-sports-illustrated-modell-egy-csomo-nagymellu-novel-tartott-bulit.htmlMindig is kíváncsi voltál rá, hogy milyen az, amikor rengeteg óriásmell partizik együtt? A fotók tanúsága szerint rózsaszín és szilikonos.Intim--Állítólag 2000 eurót kér barátnője VV Dóriérthttp://www.life.hu/intim/20150529-2000-euroba-kerul-vv-dori.htmlBarátnője állítólag 2000 euróért hirdeti VV Dóri szolgáltatásait egy külföldi oldalon. Intim--Ajjaj! Csúnyán odaszólt exe Rita Oránakhttp://www.life.hu/intim/20150528-rita-ora-exbaratja-asap-rocky-csunyan-odaszolt-volt-baratnojenek-egy-radionak-adott-interjujaban.htmlNem elég, hogy az énekesnő exe, ASAP Rocky róla írta legutóbb megjelent számát, de a rapper még egyszer oda is szúrt neki egyet.Intim--Gönczi Gábor újra szerelmeshttp://www.life.hu/intim/20150528-gonczi-gabor-ujra-szerelmes.htmlGönczi Gábor egy interjúban elárulta, ismét boldog kapcsolatban él.Intim--A szürke ötven árnyalata már túl meztelen lett volna a Trónok harca sztárjánakhttp://www.life.hu/intim/20150528-emilia-clarke-a-tronok-harca-sztarjanak-tul-meztelen-lett-volna-a-szurke-otven-arnyalata.htmlTényleg több pucérkodás van A szürke ötven árnyatalában, mint a Trónok harcában? Emilia Clarke így gondolja.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.