A legszexibb vigaszdíj: Kimi Raikkönené a világbajnokság csókja

Forrás: Instagram/minttuvirtanenoficial -
Forma-1 vigaszdíj Kimi Räikkönen Abu Dhabi Minttu Virtanen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért az Abu-dzabi Nagydíj, ezzel együtt pedig a 2015-ös Forma-1-es szezon is. A finn világbajnok a dobogó harmadik fokára állhatott fel, összesítésben pedig a negyedik helyen végzett. Szomorúságra azonban nincs oka.

A Ferrari pilótája idén sem lett világbajnok, kedvese Instagram oldalát elnézve azonban láthatjuk, azért a vigaszdíj sem volt rossz, amit Kimi kapott. Gyermeke édesanyja, Minttu Virtanen ugyanis olyan csókkal üdvözölte, amilyet senki más nem kaphatott a mezőnyben:

Forrás: Instagram/minttuvirtanenoficial

Szujó Zoltán a Forma-1 élő adásában káromkodott

Műsorvezetőink nehezen emésztették meg, hogy Hamiltont az idei év világbajnokaként miért nem engedik szárnyalni, a Mercedes csapat pedig a konstruktőri világbajnoki cím bírtokosaként miért nem megy bele egy bátor döntésbe, ami a nézőknek egy jobb és izgalmasabb versenyt eredményezhetett volna. A tévé előtt ülő rajongók legnagyobb meglepetésére Szujó Zoltán a rá jellemző izgatottságon felül még a megszokottnál is zabosabb lett, és majdhogynem egy káromkodás is elhagyta a száját. Itt megnézheted, mit mondott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.