Makranczi Zalán Valentin nap szelfi romantika Szinetár Dóra összebújás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő Valentin-nap alkalmából romantikus szelfit posztolt.

A házaspár a szerelmesek napját összebújva, egységben és romantikában töltötte, Dóra pedig a rajongóknak meg is mutatott egy intim pillanatot.

Forrás: Facebook/Szinetár Dóra

Szinetár Dóra egyébként nemrég a Life.hu interjújában a következőképpen fogalmazott, amikor férje, Makranczi Zalán került szóba: „Sokszor kerestem azt a bizonyos leírhatatlan, vágyak nélküli állapotot. A jó meditáció abból ad egy kis ízelítőt, amikor nem vágysz a világ dolgaira, nincsenek késztetéseid, csak lazán engeded, hogy áramoljanak körülötted az energiák. Nekem ez meditációban soha nem ment. Először akkor találtam rá erre az érzésre, amikor a gyermekeimet ölelhettem, aztán amikor a férjemet, Zalánt megismertem, és először aludtunk együtt, összebújva, akkor éreztem, újra feltöltődöm, egységben és békében vagyok önmagammal."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.