Előkelő helyen végeztek a magyar férfiak a világ pénisztérképén

hímvessző Hevesi Kriszta magyar férfi hosszúság farok felmérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilvánosságra került a világ péniszmérettérképe, a magyar férfiak büszkék lehetnek, mert igen jó adottságokkal rendelkeznek a .

Hazánk hímjei átalagosan 16,51 centiméter hosszú pénisszel büszkélkedhetnek, ezzel egész Európát maguk mögé utasították. Egyáltalán nem meglepő, hogy egyedül az afrikai ország, Kongó lakói – 18,03 centi –, valamint a dél-amerikai Ecuador – 17,52 centi – átlagos hímvesszőmérete előzi meg hazánk hosszát – írja a Blikk.

Forrás: Thinkstock

„Természetesen rendkívül büszkék lehetünk. Vitathatatlan, hogy amióta férfi él a Földön, bármit megtenne azért, hogy a péniszét növelje, és fallosza állandóan aktív legyen. Ezért mindent megvesznek, kennek, gyógyszert esznek. Azonban nagyon fontos, hogy engedjék el a férfiak a folytonos komplexusukat" – magyarázta a lapnak Hevesi Kriszta szexológus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.