Operettszínház sérülés baleset Polyák Lilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Sztárban sztár ősszel induló új szériájába felkérte Polyák Lillát. A színésznő boldogan igent mondott, ám lehet, egy komoly sérülés keresztülhúzza számítását. 

"Nagyon örültem, amikor a műsor készítői megkerestek. Lelkes voltam, hiszen ebben a műsorban megvan minden, ami számomra kihívást jelent. Egyszerre kell más bőrébe bújnom és énekelni. Egyetlen percig sem gondolkodtam a válaszon, azonnal igent mondtam" – mesélte Lilla, aki a Budapesti Operettszínház Szépség és a Szörnyeteg című darabjával indult turnéra, ám előbb szerelmével, Gömöri András Mátéval kirándult, amikor is balesetet szenvedett.

Forrás: redlemon

"Motorral indultunk Duisburgba, ahol az előadás volt. Éppen romantikus városnézésen voltunk, ám ahogyan hátrafordultam, a vizes, macskaköves úton egy óvatlan pillanatban beakadt a csizmám a kövek közé és összeestem. Már akkor éreztem, hogy fáj a lábam, ám még 250 kilométer ált előttünk, így ennyit ültem még felhúzott lábbal a gépen. Este azonban már olyan fájdalmaim voltak, hogy kórházba vittek, ahol megállapították, térdszalag-szakadásom van" - mesélte el a Blikknek Lilla. "Még négy előadást játszottam nagy fájdalmak között. Máté takarásban várt, és ahogy kimentem a színről, levette rólam a jelmezt és felpolcoltuk a lábamat" - tette hozzá.


Lilla és a TV2 Sztárban sztár-csapata most izgulhat, felépül-e a színésznő időben. "Nagyon rosszkor jött ez a baleset, drukkolunk Lillának, hogy felépüljön a műsor indulására, és reméljük, hogy nem kell megműteni. Ugyanakkor vészmegoldáson is kell gondolkodnunk, hiszen ha a sérülés miatt nem tudja vállalni a műsort, akkor pótolnunk kell őt" – nyilatkozta Ökrös Gergely, a TV2 program- és kreatív igazgatója.

"A műtétnél jobban már csak egy dologtól félek, hogy a sérülés miatt ki kell hagynom a műsort. Naponta egyszer a hasamba kell szúrnom a vérhigítós injekciót és még egy vizsgálat vár rám, hogy eldőljön, kell-e operálni. Rettegek attól, hogy kés alá kell feküdnöm. Sajnos már mindkét bokámban szakadt el szalag, egyszer pedig műteni is kellett" - mondta el Polyák Lilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.