Müller Péter: "Jóval könnyebb egy ember lelkét elvarázsolni, mint a varázslatból fölébreszteni"

Forrás: Dreamstime -
hiedelem bölcsesség Müller Péter hit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 244. rész.

Múltunk, belénk rögzült családi emlékek, hiedelmek, félelmek, megszokások és társadalmi előítéletek varázslatában élünk. A felébredés azért nehéz, mert nem tudjuk, hogy ez varázslat.

Azt hisszük, hogy ez A VALÓSÁG.

Forrás: Dreamstime

Ez van! Hit- és hiedelemrendszerek mozgatják a világot. Minden kort más hiedelem, mint ahogy Madách Imre Az ember tragédiájában megírta. A hiedelmek az egyetlen és megrendíthetetlen valóság élményét jelentik számunkra, ezért nehéz belőle ébredni. A mai hiedelem például az, hogy „Minden a pénz!" Ez addig igaz, míg mindenki hiszi. Ha a hit meginog, a pénz hatalma megszűnik. Megéltem a világháború után. Volt ezerbillió millpengőm, (ezerbilliószor egymilliárd!) és egy tojást nem adtak érte.

Így van az életünkben is mindennel. Nem vagyok ellene a varázslatoknak, de vannak rossz varázslatok is. És ha ebben élsz, nincs más menekvés, csakis a felébredés. Hidd el, nemcsak az álom, a valóság is lehet szép.

Müller Péter: "Egy váratlan és őrült szeretkezésben több öröm lehet, mint egy szorongva várt nászéjszakában"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160804-muller-peter-a-felszabadult-oromrol-szabadsagrol-irta-eheti-bolcsesseget.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 243. rész. Müller Péter--Müller Péter - A hónap témája: Szeretet, szerelem, szeretkezéshttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160801-muller-peter-a-szeretetrol-szerelemrol-megcsalasrol-hazassagrol-szeretkezesrol-ir.htmlMüller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. A Life.hu éppen ezért új sorozatot indít: mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban. Müller PéterOrigoMüller Péter: „Ezért kevés a jó házasság, és ezért olyan törékeny”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160801-muller-peter-a-jo-hazassag-titkarol-beszel-eheti-bolcsessegeben.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 242. rész. Müller Péter--Müller Péter: "A nehezet is könnyebbé teszi"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160718-muller-peter-a-boldogsagrol-a-szokasokrol-mesel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 240. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Képes vagy összeszedni magad!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160624-muller-peter-a-szarnyalasrol-az-oromrol-oromforrasrol-nehezsegekrol-irta-eheti-bolcsesseget.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 237. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Van, amit nem szabad mélyre engedni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160603-muller-peter-ez-elengedesrol-a-lazasagrol-konnyedsegrol-tanulasrol-irta-eheti-utravalojat.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 234. rész. Müller Péter--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.