Izmosak és szexisek - Ezek az olimpikonok nedvesítik idén a bugyikat - 2. rész

Forrás: Yamamay -
riói olimpia Camille Lacourt Ryan Lochte RioLife2016
A Forma-1-es szezon indulásakor csokorba szedtük a legjobb pasikat, és így tettünk a foci-Eb ideje alatt is. Természetesen most körülnéztünk Rióban is, és összegyűjtöttük a legszexisebb sportolókat. (A legszebb magyar lányokat egyébként itt csekkolhatják az urak.)

Mivel nem akartunk a hivatalos fotókból válogatni, ezért úgy döntöttünk, a srácok nyilvános közösségi oldalairól választjuk ki a legjobb képeket. Azok közül, amiken ők is tetszenek maguknak, és amiket korábban szívesen osztottak meg a világgal. A sorozat első része itt érhető el.

Casey Eichfeld (26 éves amerikai kajakos)

Camille LaCourt (31 éves francia úszó)

/1207/Napi_2012730164210

Sam Mikulak (23 éves amerikai tornász)

Pre-practice Maté sesh in this gorgeous Village

Samuel Mikulak (@samuelmikulak) által közzétett fénykép,

All around finals today, leaving it all out there. #USA

Samuel Mikulak (@samuelmikulak) által közzétett fénykép,

Chris Brooks (29 éves amerikai tornász)

Sagi Muki (24 éves izraeli dzsúdós)

Everything is allright ✌✌

Sagi muki (@sagimuki) által közzétett fénykép,

Guess who is the partner

Sagi muki (@sagimuki) által közzétett fénykép,

Ryan Lochte (32 éves amerikai úszó)

Damian De Allende (24 éves dél-afrikai rögbijátékos)

Quick throwback with my boy @justinhopwood_ reppin somewhere in London, #model #ralphlauren #london #milliesboy miss you bro.

Damian De Allende (@damiandeallende) által közzétett fénykép,

Jake Dalton (24 éves amerikai tornász)

Got a good training in here at the warm up hall! #RioReady #TEAMUSA

Jake Dalton (@jake_dalton) által közzétett fénykép,

Benjamin Steffen (34 éves svájci párbajtőrvívó)

Danell Leyva (24 éves amerikai tornász)

Pita Nikolas Taufatofua (32 éves tongai taekwondós)

Great day on the set of @todayshow with @adrianalima ! #brazil #tonga

Pita Taufatofua (@pita_tofua) által közzétett fénykép,

Anthony Ervin (35 éves amerikai úszó)

Been a good time in the A. Taking the Team to Brazil tomorrow. #roadtorio. : @russellmark1226

Anthony Ervin (@anthonyervin) által közzétett fénykép,

Swimmers are descending on Omaha to select the USA Olympic team. Four years of focus, a lifetime to be realized.

Anthony Ervin (@anthonyervin) által közzétett fénykép,

James Magnussen (25 éves ausztrál úszó)

All good things come to an end. Beard is off... it's race time! 100m freestyle is on tomorrow.

James Magnussen (@james.magnussen) által közzétett fénykép,

Izmosak és szexisek - Ezek az olimpikonok nedvesítik idén a bugyikat - 1. részhttp://www.life.hu/intim/20160808-luca-dotti-es-camille-lacourt-ezek-az-olimpikonok-nedvesitik-iden-a-bugyikat.htmlA Forma-1-es szezon indulásakor csokorba szedtük a legjobb pasikat, és így tettünk a foci-Eb ideje alatt is. Természetesen most körülnéztünk Rióban is, és összegyűjtöttük a legszexisebb sportolókat. (A legszebb magyar lányokat egyébként itt csekkolhatják az urak.) IntimOrigoBerögzülések és megkövülés: Egy idő után már nem akarunk megváltoznihttp://www.life.hu/intim/20160812-pilat-gabor-berogzottsegek-es-megkovules-egy-ido-mar-nem-akarunk-megvaltozni.htmlMitől szenvednek ma a párkapcsolatban élők? És a szinglik? Mik a hibák, és miért nem vesszük észre őket? Hogyan lehetünk boldogok? Pilát Gábor elmondja a véleményét a témában. IntimOrigoÍgy őrült meg Shane Tusup Hosszú Katinka második aranyánál: Videó!http://www.life.hu/intim/20160809-shane-tusup-hosszu-katinka-uszono-ferje-es-edzoje-igy-orult-a-masodik-aranyanal.htmlShane Tusuptól már megszokhattuk, hogy együtt él a versennyel a medence szélén. A 400 vegyesen aratott riói győzelem alatt is megőrült a parton Hosszú Katinka férje, és nem volt ez másképp a 100 hát döntőjében sem, amikor a magyar úszó a második aranyát szerezte. IntimOrigoÍgy élveznek el legkönnyebben azok a nők, akik szűkebbek odalent (18+)http://www.life.hu/intim/20160807-krisztian-es-dori-kiprobalta-close2you-flores-piccolo-szexteszt-hangjegyekbe-oltott-elvezet.htmlA klasszikus, csiklóizgatóval ellátott vibrátorok piacán lépett szorítóba bő másfél évvel ezelőtt a Close2You egyik legnépszerűbb terméke, amelyre kedvező árszabása és visszafogott mérete miatt annak idején tesztelőink, Krisztián és Dóri is azonnal lecsaptak. Az eltelt időszak alatt Dóri lelkesedése nem hagyott alább a kis virgonc iránt, így az időről időre újból az ágyukban landol. IntimOrigoCsődőr született - Most azért nagyot nőtt a szemünkben Orlando Bloom (18+)http://www.life.hu/intim/20160805-orlando-bloom-szinesz-peniszt-villantott-szardinian-amitol-felrobbant-az-internet.htmlMint ismeretes, a Karib-tengertől távol, a szépséges Szardínia szigetén villantotta meg méretes férfiasságát a 39 éves angol színész. Mondhatnánk, hogy minden csoda három napig tart, legfőképpen ugye a sztárvilágban, de az Orlando Bloom pénisze iránti érdeklődés valahogy nem lankad, sőt, egyre csak nő, duzzad, és nemcsak a külföldi, hanem a magyar sajtóban is. A kérdés már csak az, miért pörög most az egész világ egy jókora hímtag körül. IntimOrigo7 tipp, ha kikötözős szexbe vágnátok a partnereddel (18+)http://www.life.hu/intim/20160801-tippek-es-trukkok-ha-kikozotos-szexbe-vagnatok-a-partnereddel.htmlA kikötözős szex (vagy szakkifejezéssel bondage, ami a BDSM rövidítésben az első két betűt adja) sokak titkos fantáziája, amit aztán idővel majdnem olyan sokan ki is próbálnak. Hogy az első alkalom ne süljön el rosszul, íme néhány hasznos javaslat. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.