Felesleges holmik, amiknek nincs helyük a hálószobádban

Forrás: Giphy -
rendetlenség hálószoba otthon egészség rend
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudjuk jól, néha nehéz elengedni a hozzád nőtt tárgyakat, legyenek bármennyire is feleslegesek. De azzal, hogy megszabadulsz a haszontalan kacatoktól, egy sokkal tisztább és pihentetőbb hellyé változtathatod a hálószobádat. Mutatjuk, miknek ints feltétlenül búcsút.

Szüntesd meg a random kupit

Egy ledobott szennyes ruha itt, egy összegyűrt csokipapír amott – érthető, ha nincs időd és energiád folyamatosan katonás rendet tartani magad körül, de ha kezd eluralkodni a káosz, érdemes kicsit összekapni magad, no meg a hálód. A rendezetlen környezet szorongáshoz és rossz minőségű alváshoz vezethet, úgyhogy hidd el, megéri ennyi fáradozás.

Forrás: Dreamstime

A kiolvasott könyvek

Egy izgalmas regény kitűnő alapja lehet egy jóízű beszélgetésnek, de a hálószoba nem éppen az a hely, ahol az ember a vendégeit szokta fogadni, ugye? Szóval azokat a könyveket, amelyeket már kiolvastál, ideje kipaterolni a helyiségből, csak felesleges porfogók.

Forrás: Giphy

Ruhák, amelyeket sosem hordasz

Nyugodtan bevallhatod: ugye nálad is sorakoznak olyan ruhák a szekrényben, amelyekre egyáltalán nincs szükséged? Oké, egy fehér lenge ruha nagyon szép tud lenni, de biztosan kell belőle tíz darab? Ahelyett, hogy csak a helyet foglalod velük, válogasd ki azokat, amiket legalább egy éve nem hordtál, és ajándékozd oda egy jótékonysági szervezetnek.

Forrás: Giphy

Régi kütyük

A tíz évvel ezelőtti mobilod, a régi laptopod, a tönkrement ébresztőórád és még sorolhatnám, mi minden felesleges kütyü ronthatja a levegőt a hálódban. Ha ezeket a kütyüket jelenleg nem használod, akkor csak ahhoz járulnak hozzá, hogy hálódban a random kupi uralkodjon. Az meg – most már tudod – káros az egészségedre.

Forrás: Giphy

A mobilod

Ha a régi mobilodnak mennie kellett, akkor bizony a jelenlegi sem maradhat – már csak az igazságosság jegyében sem. Na jó, a legfőbb ok inkább az egészséged, no meg a higiénia. A mobilod egyrészt simán mocskosabb lehet a vécéülőkédnél, úgyhogy jobban teszed, ha nem osztod meg vele az ágyad. Másrészt pedig, ha közvetlenül lefekvés előtt nyomkodod a telefont, azzal megnehezíted az elalvásodat.

Forrás: Dreamstime

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.