Forró szexvideót posztolt a leszbikus valóságshow-sztár (18+)

szexvideó szex valóságshow leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két német valóságshow-sztár, a 27 éves Sarah Joelle Jahnel és a 33 éves Micaela Schäfer aztán tudja, mitől döglik a légy! A két cicababa szexjelenét Micaela tette közzé, miközben Sarah Joelle semmiről sem tud. Ő éppen a Celeb vagyok, ments ki innen! reality német változatában szerepel, a külvilágtól elázártan, a dzsungelben tengeti mindennapjait.

A videóban ugyan nem mutatnak meg mindent (a legfontosabb testrészeiket emojikal takarták ki), a felvétel ettől azonban még erotikusabb lett, hagyják a nézők képzeletét is dolgozni. A 10 másodperces videót Micaela Schäfer ezzel a kommentárral tette közzé: "Most láthatjátok, milyen ötleteink támadnak, ha pasijaink nincsenek a közelben!"

Forró szexvideót posztolt a leszbikus valóságshow-sztár, Micaela Schäfer Forrás: Youtube


Sarah Joelle Jahnel a hírek szerint semmit sem tud arról, hogy alkalmi szexpartnere mindenkivel megosztotta a videót, így valószínűleg kellemetlenül fogja érinteni a dolog , amikor hazautazik a dzsungelből. Azt azonban jobban el tudjuk képezelni, hogy a hölgyek előre megbeszélték azt, hogy mikor hozzák nyivánosságra egymás iránti vonzalmukat.

A teljes, cenzúrázatlan "Selfie Lesbo-Tape" megtekinthető egy pornóoldalon. Biztos ezzel is szép pénzt kaszálnak...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.