Pécsi Ildikót megbetegíti a pereskedés: nagyon nincs jól

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
betegség Pécsi Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikót lelkileg és fizikailag is megviseli az a harc, amit a menyével, Pártos Csillával vív. Nincs jól a színésznő.

Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között évek óta dúl a harc. A színésznő és volt menye között több fronton zajlik a vita: lakáskiürítési per és rokontartási per is folyamatban van, miközben az elhúzódó vita mindkét felet felemészti. Pécsi Ildikó ráadásul hamis tanúzásért akár még börtönbe is kerülhet. Nem csoda, ha ezek megviselik a színésznőt.

Pécsi Ildikó nincs jól Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Pécsi Ildikó ugyanis nem örvend jó egészségnek. Februárban kórházba is került a művésznő, akkor lesújtóan nyilatkozott állapotáról, és sajnos most sem mondott semmi bíztatót. Szűkszavúan ugyan, de megosztotta az emberekkel, hogyan érzi magát. "Nem érzem jól magam, nagyon beteg vagyok. Alig van hangom" - mondta a Ripostnak Pécsi Ildikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.