Egy ideig még nem tér vissza a színpadra Cserhalmi György

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
színpad gerincműtét Cserhalmi György előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gerincműtétjét követően még nem épült fel teljesen Cserhalmi György. Lapinformációk szerint a színész az idei évadban már biztosan nem lép fel, de remélhetőleg 2019/2020-ban ismét játszhat.

Cserhalmi még szeptemberben azt mondta, hogy ha a teste engedi, akkor színpadra áll, ha nem, akkor nem erőlteti. Mint kiderült, hónapokig nem is tudott felállni, ráadásul meg kellett tanulnia újra járni - írja a Ripost. Egy ideig úgy tűnt, hogy a művész tavaly év végén tényleg visszatér, a próbákat leszámítva nem vállalt be egész estés előadást.

"Ez nekem most nem megy. Próbálni tudok, de egy előadást üzembiztosra megcsinálni nem, ezt kellett látnom" - idézi a lap a színészt.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Napi egy tojással csökkenthető a szívbetegségek kialakulásának kockázatahttp://www.life.hu/drlife/20180525-napi-egy-tojassal-csokkentheto-a-szivbetegsegek-kialakulasanak-kockazata-kutatas.htmlJó hírünk van azoknak, akik szeretik a tojást: már napi egy elfogyasztásával csökkenthető a szívbetegségek kialakulásának kockázata. Dr. LifeOrigoDaganatos betegséggel küzdenek Lajcsi áramlopási ügyének vádlottjaihttp://www.life.hu/drlife/20180525-daganatos-betegseggel-kuzdenek-lajcsi-aramlopasi-ugyenek-vadlottai-rak.htmlDaganatos megbetegedéssel küzdenek ketten is a Lajcsi-per vádlottjai közül. Az érintettek nem is jelentek meg az első tárgyalási napon. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoÁrpa Attilát durva baleset érte: fotó (18+)http://www.life.hu/drlife/20180524-arpa-attilat-durva-baleset-erte-foto.htmlSokkoló fotót osztott meg a közösségi oldalán Árpa Attila: munka közben baleset érte, egy kis darabot levágott az ujjából. Dr. Life--Székhelyi József betegségéről beszélt: még nem győzte le a rákothttp://www.life.hu/drlife/20180523-szekhelyi-jozsef-betegsegerol-beszelt-meg-nem-gyozte-le-a-rakot.htmlSzékhelyi Józsefnél nemrégiben tüdőrákot diagnosztizáltak, és most újabb CT-vizsglatot végeztek nála. Őszintén beszélt arról, hol tart a kezelés és arról, hogy mi vár még rá. Dr. LifeOrigoValódi boncolásról töltött fel videót a Youtube-ra a BBC (18+)http://www.life.hu/drlife/20180521-valodi-boncolasrol-mutatott-be-videot-a-bbc.htmlValódi holttest valódi boncolásáról töltött fel videót a Youtube-ra a BBC Three. Dr. Life--Az új őrület a szemékszer, videón a beültetés: videó (18+)http://www.life.hu/drlife/20180518-az-uj-orulet-a-szemekszer-videon-a-beultetes-video-18.htmlSzéles körben hódítanak a kozmetikai beavatkozások, ám még mindig vannak olyan eljárások, amelyek meghökkenthetik az embereket. Ilyen például az új őrület: a szemékszer. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.