Ez a három csillagjegy viseli a legnehezebben, ha elhagyják

csillagjegy halak szűz rák szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szakítás mindig nehéz, de van három csillagjegy, akiket különösen össze tud törni. A ragazze.hu összegyűjtötte ezeket.

Halak

Az érzelmes, művészlélekkel megáldott Halak hajlamos párja idealizálására, emiatt gyakran nem is veszi észre a szakításra utaló jeleket. Váratlanul éri, emiatt pedig nagyon megviseli a szakítás. Ám ő nem az a típus, aki kígyót, békát kiabálna volt kedvesére, sőt, gyakran még mások előtt is védi őt.

Szakítás - Ezt a három csillagjegyet viseli meg a legjobban Forrás: Shutterstock

Szűz

A Szűz nem igazán hajlik kemény kompromisszumokra egy kapcsolat kedvéért, de ha úgy érzi, megtalálta a társát, mindent elkövet, hogy a dolog jól alakuljon. Gyakran többet is tesz, mint kellene, és a végletekig képes elmenni azért, hogy megmentse a kapcsolatát. Szakításkor magába zuhan.

Rák

Az egyik legcsaládcentrikusabb jegy szülötte, egyszerűen imád szerelmes lenni. A Rák csak egy kapcsolatban érzi igazán jól magát, sokat is tesz érte, sokszor ő viszi a hátán az egészet. Amikor véget ér, borzasztóan kiborul és úgy érzi, összeomlott körülötte minden.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.