Müller Péter: Hány ember figyel rád a szívével?

Forrás: Shutterstock -
társ lélek barát beszélgetés figyelem minőségi idő Müller Péter szerelem magazin heti útravaló szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 459. rész.
Igazán meghallgatni egy másik embert a legnagyobb művészet Forrás: Shutterstock

Ezért ritka ma a jó barátság, de még egy jól működő párkapcsolat is. Kérdezem, hány ember van, akinek meg tudsz, és meg is mersz nyílni? Hány ember van, aki figyel rád úgy, hogy a szívével figyel, s módot ad arra, hogy végre beszélj? Te vajon képes vagy-e arra, hogy arról beszélj, ami fontos, képes vagy-e arra, hogy az önmagad számára is elrejtett titkaidat megtaláld, s kimondd végre?
Manapság a legtöbb beszélgetés üres. Csak zaj, fecsegés, viselkedés, szerepjátszás, önmutogatás, álkiváncsiság, vagy még az sem. Egyszerűen csak lélektelen. Lényegtelen szavak és mondatok. Néha megkérdezném ilyenkor: Ki beszél?
Egyre magányosabbak leszünk. Ma már maszkot is hordunk, de nemsokára füldugót is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.