csípőműtét Scott Hall WWE kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Scott Hall birkózó nemrég eltörte a csípőcsontját, és úgy tűnik, a sérülés következtében egy vérrög indult el az ereiben. A sportlegenda jelenleg egy georgiai kórházban küzd az életéért.

A WWE szupersztárja, Scott Hall csípőműtétje után komoly szövődmények léptek fel. A sportoló, aki jelenleg egy georgiai kórházban küzd az életéért, három szívrohamot kapott sérülése miatt, az orvosok nem sok esélyt adnak a túlélésre - írja a Ripost.

Scott Hall 1984-ben kezdte sportkarrierjét, 1992-ben került a WWE-hez. Annyi sérülést szerzett az évek alatt, hogy ő maga nyilatkozta, már százszor meg kellett volna halnia. Bekerült a Hírességek Csarnokába is, az ünnepségen pedig kendőzetlen őszinteséggel beszélt drog- és alkoholfüggőségéről, valamint arról a harcról, amit belső démonaival folytat.

Tegnap adtunk hírt arról, hogy két agyvérzés után újra kórházban ápolják a magyar zenészt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.