Kis mellei miatt kritizálták, elhallgattatta kritikusait az Oscar-jelölt színésznő

kritika mellméret mellek visszavágás Florence Pugh
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A feltörekvő, fiatal angol színésznő, Florence Pugh a napokban egy gyönyörű rózsaszín estélyiben kápráztatta el a rajongóit. A vörös szőnyeges bevonulás azonban sokaknál kiverte a biztosítékot, ugyanis a felső része annyira áttetsző volt, hogy felfedte a színésznő csupasz kebleit.

A képek alá érkező kommentek egy része azért támadta a színésznőt, mert szerintük túlságosan kicsik a mellei. Florence Pugh számított arra, hogy a ruháját majd nem hagyják szó nélkül, de azon meglepődött, hogy mennyi ember vállalja a véleményét névvel és arccal úgy, hogy sok esetben a munkahelyük, sőt elérhetőségeik is fel vannak tüntetve a profiljaikon.

Florence hosszú posztban reagált a támadásokra és a kommentekre, és elmondta, hogy ő már régóta él a saját testében, pontosan tudja, mekkorák a mellei és nem aggasztják a méretei. Sokkal inkább zavarja, hogy másokat mennyire frusztrálnak a keblek, legyenek azok akár kicsik, akár nagyok, legyen csak egy, vagy egy se belőlük.

– írja posztjában Pugh.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.