Kórházba került Schobert Norbi pártfogoltja, Rácz Géza - Életveszélyes állapotban vitte el a mentő

Rácz Géza Schobert Norbert ételallergia kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi segített lefogyni Rácz Gézának, aki 165 kilótól szabadult meg eddig. Egy súlyos ételallergia miatt azonban egy ideje már stagnált a fogyása. Annyira rosszul lett, hogy kórházba került.

"Jelenleg stagnál a fogyásom, mert bizonyos terméktől kijött az ellergiám, és életveszélyes állapotba kerültem. (...) Kijött a csalánkiütésem, mindenféle allergiás rakció keletkezett a testemen, és akkor derült ki, hogy a gombára allergiás vagyok, de nem kis mértékben, hanem nagy mértékben, nagyon allergiás vagyok. Azt éreztem, hogy égett a bőröm, meg kijöttek kiütések a bőrömön. Elsőnek azt hittem, hogy valamilyen szélütés, vagy valamiben fürödtem, vagy mosószer. Másnap viszketett, hólyagok jöttek ki, és elmentem orvoshoz. Ott derült ki, hogy a gombára vagyok allergiás" - mondta Géza a Tények Plusz kameráinak. A fiúnak betegsége miatt egy másik étrendet kellett követnie, ezért a fogyása megállt, de szerencsére nem is hízott.

Gézának lelkileg is nagyon neház volt az elmúlt időszak. Nem csak a betegsége miatt, hanem mert rengeteg bántást kapott idegen emberektől. Az elfojtott lelki fájdalom miatt másfél hónapra lebénult az arca. Azt gondolja, azért gyalázzák az interneten, mert Schobert Norbi mellett áll.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.