Madonnára eszméletlen állapotban találtak rá, az intenzíven intubálni kellett

Forrás: Getty Images for MTV/ViacomCBS/Theo Wargo/GETTYIMAGES/Theo Wargo -
bakteriális fertőzés intenzív osztály Madonna kórház
Madonna az életéért küzd, miután egy komoly bakteriális fertőzés miatt kórházba szállították. Az énekesnőt pár napig az intenzív osztályon kezelték. 

Guy Oseary, Madonna menedzsere szerdán közelményben számolt be a történtekről. Azt írta, Madonna állapota javul, de még mindig orvosi kezelés alatt áll. Az orvosok teljes felépülésre számítanak. Egy, az énekesnőhöz közelálló forrás azt mondta a TMZ-nek, hogy Madonna már kikerült az intenzív osztályról.

Madonna kórházba került, az intenzíven ápolták Forrás: Getty Images for MTV/ViacomCBS/Theo Wargo/GETTYIMAGES/Theo Wargo

"Június 24-én Madonnát egy komoly bakteriális fertőzés miatt intenzív osztályra szállították. Az állapota javul, de még mindig orvosi felügyeletre van szüksége. Teljesen fel fog épülni. Minden elkötelezettségünket fel kell függesztenünk, beleértve a turnét is. Újabb részleteket fogunk megosztani veletek, amint lehetőségünk lesz erre, beleértve a turné új időpontjait is" - áll a közleményben.

Nem sokkal Oseary közleménye után a Page Six azt írta, Madonnát a hétvégén eszméletlenül találták. Azonnal kórházba szállították, ahol intubálták.

Madonna januárban jelentette be, hogy világkörüli turnéra indul, aminek első állomása Vancouver lett volna július 15-én.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.