Bevállalós technikával küzdött a betegségével Katalin hercegné

Katalin hercegné
Getty Images/2019 Getty Images -
bátorság allergia katalin hercegné brit királyi család
Napjainkban szinte nincs is ember, akit ne érintene valamilyen allergiás megbetegedés, és ebben a brit királyi család tagjai sem kivételek. Nézzük, melyikük miben szenved vagy szenvedett!

II. Erzsébet 

A néhai II. Erzsébet királynő legendásan nagy kutyarajongó volt, de nem a corgik - élete során összesen 30 corgija volt - iránti imádata az egyetlen oka annak, hogy uralkodása alatt kizárólag kutyákat tartottak a palotában. Úgy tudni, Erzsébet királynő macskaszőr-allergiában szenvedett, bár ő maga soha nem beszélt erről az egészségügyi problémájáról. 2022-ben bekövetkezett halála után szeretett corgijait Sarah Fergusson, York hercegnője kapta.

II. Erzsébet, corgie
Erzsébet királynőnek élete során összesen 30 corgija volt.
Forrás: AFP

Katalin hercegné 

Katalin hercegné 2009-ben egy lovaspólómeccsen - ahova Vilmost kísérte el - árulta el, hogy allergiás a lószőrre. Ez pedig úgy került szóba, hogy a meccs után egy pezsgős állófogadásra invitálták, de Katalin nem élt a lehetőséggel. "Allergiás vagyok a lovakra, minden másodpercet meg kell gondolnom, amit a közelükben töltök" - vallotta be.

Két évvel később a Santa Barbara-i Polo Club elnökének, Wesley Runak a feleségével beszélgetett, és akkor már azt mondta, igyekszik legyőznie az allergiáját. Hogy miként? 

"Minél több időt tölt velük az ember, annál kevésbé lesz allergiás"

 - vélekedett. Bár a hercegné lovas rendezvényekre a későbbiekben már gyakrabban ellátogatott, gyermekei soha nem kaptak lovat ajándékba

Katalin hercegné
Katalin bátran nézett szembe az allergiával.
Forrás: i-Images 

Vilmos herceg ugyan makkegészséges, még 2018-ban azonban viccesen kijelentette, hogy ő a szelfikre allergiás. 

Kamilla királyné

Kamilla királyné 2021-ben egy állami eseményen beszélt először arról hogy szénanáthában szenved. Igaz, le se tagadhatta volna: vörösek voltak a szemei és tüsszögött. 

Royals attend the Royal Ascot Day Four races, Ascot, UK.
Kamilla szénanáthával küzd.
Forrás: Northfoto

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.