Katalin hercegné műtétje: megdöbbentő dolog derült ki az operációról

katalin hercegné
Samir Hussein/WireImage - Samir Hussein
brit királyi család operáció katalin hercegné rákbetegség
Katalin hercegné műtétjére januárban került sor, amellyel kapcsolatban eddig nem hallott információk kerültek nyilvánosságra.

Katalin hercegné diagnózisát lassan két hónapja tudatták a nyilvánossággal. Az immár történelmi jelentőségű felvételen a hercegné arról beszélt, hogy egy tervezett műtét során rákot diagnosztizáltak nála. Ez a szomorú hír egy csapásra véget vetett minden találgatásnak arról, hogy mi is történhetett a hercegnével.

The Royal Family Attend The "Together At Christmas" Carol Service
Katalin hercegnét január 16-án operálták meg
Forrás: Getty Images

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné hasi műtétjéről

Külföldi portálok szerint a januári operációra a pápát is gyógyító, igen jónevű és elismert olasz orvosok érkezhettek Londonba. A magazin állítása szerint Katalin a római Gemelli Klinika olasz orvosaiból álló csapat felügyelete alatt állt a hasi műtét alatt. 

A kórház szakemberei évtizedek óta a katolikus egyház fejének, a pápának is az orvosai, és kiváló hírük van.

Az operációról annyit lehet tudni, hogy a hercegnét január 16-án vették fel a londoni klinikára "tervszerű hasi műtétre". A beavatkozás után a walesi hercegnőnek körülbelül két hétig kellett kórházban maradnia. 

A műtét után hosszú ideig nem jelent meg a nyilvánosság előtt

Katalin a műtét után először anyák napja alkalmából tett ki egy fotót a közösségi oldalára, ami miatt sokan támadták: a képet digitálisan manipulálták. Végül március 22-én jelent meg egy videó, amelyen Katalin egy padon ülve mondta el, hogy rákot diagnosztizáltak nála, és megelőző kezelést kapott. Megerősítette, hogy „nagy műtéten esett át”, és elmondta: „Fantasztikus orvoscsapatom volt, akik kiválóan gondoskodtak rólam, amiért nagyon hálás vagyok”.

A hercegné azóta nem jelent meg nyilvánosság előtt. Egy héttel ezelőtt Vilmos herceg egy nyilvános eseményen szűkszavúan annyit közölt, hogy Katalin „jól van”.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.