Bőrnadrágban érezte magát jól Ryan Gosling

2013.10.17. 18:30

A Blue Valentine szexi sztárja elárulta, élete legemlékezetesebb szerepében imádta a harisnyát és a bőrcuccokat.

Ma Hollywood legsármosabb férfijaként tartják számon, ám Ryan Gosling is megjárta a szívtipróságig vezető lépcsőfokokat. Egy 1998-as fotója legalábbis erre enged következtetni: ciki frizuráját és borzalmas jelmezét csak a legelvakultabb rajongók találhatják vonzónak.
A képen 18 éves Ryan egyik első szerepei között volt Az ifjú Herkules, amire a ma 32 éves színész (borzalmas jelmezek és még szörnyűbb hajak ide vagy oda) szívesen emlékszik vissza.

Forrás: FOX, AFP
Ryan 1998-ban és 2013-ban

"Mesterséges úton lebarnítottak, harisnyában és bőrnadrágban jártam. Képzeletbeli szörnyekkel harcoltam, amelyek igazából nem is voltak ott, nekem pedig el kellett játszanom, hogy ott vannak" - árulta el a Huffington Postnak arra a kérdésre, melyik volt élete legemlékezetesebb szerepe. Mi pedig csak remélni tudjuk, hogy az Őrült, dilis szerelem adonisza csak viccelt.

Pépesre verték Ryan Gosling arcáthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130809-csak-isten-bocsathat-meg-pepesre-vertek-ryan-gosling-arcat.html Ryan Gosling is szerepel a Star Wars folytatásában?http://www.life.hu/szorakozz/20130725-ryan-gosling-amerikai-szinesz-es-zac-efron-amerikai-szinesz-is.html Póló nélkül bokszol Ryan Goslinghttp://www.life.hu/szorakozz/20130504-felmezetelul-bokszol-ryan-gosling-szinesz-az-only-god-forgives-cimu.html Elolvadunk tőle! Imádjuk Ryan Gosling felejthetetlen mosolyát és tökéletes testéthttp://www.life.hu/szorakozz/20120924-ime-a-crazy-stupid-love-cimu-film-romantikus-jelenete-ryan.html Ők az új álompár - Emma Watson és Ryan Gosling együtt?http://www.life.hu/szorakozz/20120911-emma-watson-szineszno-es-ryan-gosling-szinesz-egyutt-a-szurke.html Clooney és Ryan Gosling lealázták a nőket - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20110929-clooney-es-ryan-gosling-lealaztak-a-noket-heti-stilusmustra.html
Ryan GoslingBlue ValentineszerepkamaszkorŐrült, dilis szerelemFotókon akkor és mostAz ifjú Herkules kalandjaibőrnadrág