Ryan Gosling szerep Az ifjú Herkules kalandjai Fotókon akkor és most Őrült, dilis szerelem bőrnadrág kamaszkor Blue Valentine
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blue Valentine szexi sztárja elárulta, élete legemlékezetesebb szerepében imádta a harisnyát és a bőrcuccokat.

Ma Hollywood legsármosabb férfijaként tartják számon, ám Ryan Gosling is megjárta a szívtipróságig vezető lépcsőfokokat. Egy 1998-as fotója legalábbis erre enged következtetni: ciki frizuráját és borzalmas jelmezét csak a legelvakultabb rajongók találhatják vonzónak.
A képen 18 éves Ryan egyik első szerepei között volt Az ifjú Herkules, amire a ma 32 éves színész (borzalmas jelmezek és még szörnyűbb hajak ide vagy oda) szívesen emlékszik vissza.

Forrás: FOX, AFP
Forrás: FOX, AFP

Ryan 1998-ban és 2013-ban

"Mesterséges úton lebarnítottak, harisnyában és bőrnadrágban jártam. Képzeletbeli szörnyekkel harcoltam, amelyek igazából nem is voltak ott, nekem pedig el kellett játszanom, hogy ott vannak" - árulta el a Huffington Postnak arra a kérdésre, melyik volt élete legemlékezetesebb szerepe. Mi pedig csak remélni tudjuk, hogy az Őrült, dilis szerelem adonisza csak viccelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.