Ők az új álompár - Emma Watson és Ryan Gosling együtt?

Ryan Gosling film szex bestseller regény Emma Watson szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas szerelem, lángoló szenvedély Emma Watson és Ryan Gosling között? Az a Ryan Gosling, akiről úgy tudjuk, idilli kapcsolatban él Hollywood egyik legszebb nőjével, Eva Mendesszel? Még ez sem kizárt! A hírek szerint ők játszanak majd a Szürke ötven árnyalata című bestseller filmváltozatában.

Az E. L. James regényéből készülő film előkészületeit már most hatalmas érdeklődés övezi, hiszen a könyv hihetetlenül nagy siker világszerte. A regény olyannyira pikáns témát feszeget, hogy eleinte csupán elektronikus könyv formájában adták ki, mert nem merték nyomtatásban a közönség elé tárni. Az átütő sikert követően aztán természetesen már nyomtatott formában is elérhetővé vált.

AFP
AFP

Nem csoda, hogy a történet hollywoodi feldolgozását is rengetegen várják, és már hónapok óta azt találgatja a világ, hogy ki alakítja majd a két főhőst. Most azonban úgy tűnik, a találgatásoknak vége, hiszen a hírek szerint Anastasia Steele és Christian Grey szexi, szenvedélyes, de egyben romantikus párosát Emma Watson és a nők kedvence, Ryan Gosling alakíthatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.