Csupán 4 összetevőből áll Harrison Ford legfinomabb szendvicse: ez a titka

Harrison Ford, Ben Ford
Getty Images/David Livingston -
séf grillezés sajtos szendvics Harrison Ford
A világhírű színész egykor fiának, az azóta séfként dolgozó Bennek készítette rendszeresen.

Bár azóta különlegességek kerülnek ki Ben Ford keze közül, azt állítja, soha nem felejti el édesapja, Harrison Ford grillezett sajtos szendvicsét. Ben nemrégiben a Mashednek adott interjújában mesélte el, hogy édesapja mielőtt színész lett, dolgozott pizzériában, sőt egy hajón is főzött, így nem mozgott soha idegenül a konyhában. Ben Ford hozzátette, a grillsajtos szendvics persze nem konyhai remekmű, de egyszerűsége és a nosztalgia mégis az egyik kedvencévé teszik és azt tervezi, hogy éttereme étlapjára is felkerül - írja a Mindmegette

Íme az összetevők: 

  • Teljes kiőrlésű szendvicskenyér
  • Jó minőségű cheddar sajt
  • Paradicsom 
  • Worcestershire szósz 

Harrison és Ben Ford egyébként a mai napig szívesen főznek együtt, kiváltképp a közös grillezéseket szeretik, de mindegy egyebet és készítenek együtt, ugyanis a világsztárt kifejezetten érdekli fia munkája. 

 

Bár Harrison Ford szendvicsére kevesen mondanának nemet, a grillezett finomság kenyérrel egészen biztosan nem a fogyókúrázók reggelije. Szerencsére azonban a szendvics is lehet egészséges. A trükk igazán egyszerű, helyettesítsd a kenyeret egy hatalmas és erős salátalevéllel, amelybe belegöngyölheted kedvenc szendvics-alapanyagaidat. Így amellett, hogy kikerülheted a kenyeret, valami egészen újat is kipróbálhatsz. A szendvics variációinál pedig csak a fantáziád szabhat határt. A salátalevélbe göngyölhetsz garnélarákokat paradicsommal és reszelt sajttal, vagy grillezett csirkemellszeleteket kockára vágott uborkával és paradicsommal. Az eredmény minden esetben ízletes, mégis diétás szendvics lesz. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.