Bátor tettre szánta el magát Lilu. A népszerű műsorvezető nemrégiben úgy döntött, hogy a ValóVilág előtt felkeres egy plasztikai sebészetet, hogy levetesse arcáról anyajegyét, amely gyermeke születése óta rengeteg gondot okozott neki.

A műsorvezetőnő kisfia, a tizenöt hónapos Dávid Ruben állandóan belekapott az arcán lévő anyajegybe, így Lilu félelme nem volt alaptalan, hiszen munkája során kiemelten fontos a megjelenése. A ValóVilág műsorvezetőjeként pedig folyamatosan reflektorfényben van, ezért még inkább félt minden olyan beavatkozástól, amely az arcát érinti.


Nemrég azonban mégis felkeresett egy budai magánklinikát, ahol eltávolítottak arcáról egy nagyobb anyajegyet. "Régóta zavart az arcomon lévő anyajegy, de mindig féltem attól, hogy ha levetetem, csúnya heg marad utána. Ám a kisfiam sokat piszkálta, és mindig belekapott a kis ujjaival, sőt, le akarta szedni az arcomról, ezért döntöttem úgy, hogy felkeresem Dr. Brandl Beatrixot, aki már több évtizedes gyakorlattal rendelkezik az arc bőrén található jó- és rosszindulatú elváltozások eltávolításában. Nem bántam meg, hogy belevágtam a műtétbe, mert szerencsére nem is látszik semmi az anyajegy helyén" - mondta mosolyogva Lilu.  A gyönyörű műsorvezetőnő fontosnak tartja, hogy rendszeresen eljárjon szűrésre, hogy idejében felfedezzék az esetleges rosszindulatú elváltozásokat. "Rengeteg anyajegyem van, amelyeket rendszeresen ellenőriztetek, és mindenkit arra bíztatok, hogy ugyanezt tegye. Nem kell rosszindulatú melanomának kialakulnia ahhoz, hogy eltávolíttassunk egy anyajegyet, elég, ha rossz helyen található, és állandó dörzsölésnek van kitéve, vagy ha nem tudjuk megfelelően megóvni a nap káros sugaraitól" - árulta el Lilu, aki szeretné, ha az emberek jobban odafigyelnének az egészségükre, és gyakrabban járnának orvosi ellenőrzésekre.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!

Beköltözött az első öt Villalakóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101124-bekoltozott-az-elso-ot-villalako.html Vastag Csaba szeret meztelenkedni - videóvalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101124-vastag-csaba-szeret-meztelenkedni.html Stohl őszintén: "Büntetett előéletű leszek"http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101123-stohl.html