Már jól ismerjük a ValóVilág szereplőit, de a múltjukról keveset tudunk. Legtöbbjük tragédiák sorozatait élte már át: van, aki intézetben nevelkedett és van, akit megerőszakoltak.

A VV4 szereplőit kísérti a múlt, nem tudják elfelejteni azokat a szörnyűségeket, amelyek gyerekkorukban történtek velük. A villalakók a Fókuszban beszéltek először lelki sérüléseikről.

Gina okos, jó tanuló, kedves lány volt. 15 éves korában elkezdett udvarolni neki egy fiú, akit a lány visszautasított. A srác és négy barátja bosszúból megerőszakolta Ginát, amikor hazafelé tartott az iskolából. Úgy volt, hogy édesapja megy Gina elé az iskolába, de ittas volt, így elfelejtette. Később egy kaposvári férfi környékezte meg, hogy modellkedjen - a modellkedésből rúdtánc lett, majd prostitúció. Itt sem bántak vele kesztyűs kézzel, több kuncsaftja meg is verte a fiatal lányt. Gina hatalmas erejének köszönheti, hogy újra magára talált. Büszkén vallja, hogy prostituáltból is lehet feleség.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Szandikának is rejtélyes a múltja, de ő nem beszél erről szívesen. Barátja, Sándor mesélte el, hogy Szandika szülei elváltak. A lány először édesanyjához költözött, majd később édesapjához bútorozott. Sándor tudja az okot, miért hagyta el édesanyját Szandika, de nem szeretné elmesélni. Annyit árult csak el sejtelmesen, hogy az anyuka új élettársához volt köze a dolognak.

fotó: Mudra László

A villából kiköltözött Zsuzsinak is nehéz élete volt. Az édesapjáról kiderült, hogy pedofil. Megrontotta Zsuzsi nővérét, aki akkor még csak ötéves volt. A lány apját börtönbe zárták, családja pedig nélkülözött, éhezett. Későb Zsuzsit is megerőszakolták, egy férfi tőrbecsalta, mikor vendéglátósként dolgozott. Párkapcsolatai azóta sem működnek, nem tud igazán közel kerülni senkihez.

Mudra Laszlo foto

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!VV4: Alekosz ismét kiverte a biztosítékot!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110126-alekosz-es-laci-osszevesztek.html Döbbenet! Előkerültek Gigi fojtogatós szexvideói - képekkel 18+http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110126-lebukott-a-valovilag-muvesznoje-elokerultek-sokkolo-folytogatos-szexfotoi.html VV4: Már a fiúk is sírnak!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110125-valo-vilag-4-oliver-es-beci-is-sirva-fakadt.html VV4: Egymás ellen fordulnak a Rácz testvérek?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110125-egymas-rivalisa-lehetnek-a-valovilag-4-testverparja.html Alekosz az örömfiú?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110124-alekoszra-buknak-az-idosebb-ferjezett-nok-is.html Szandika összeomlott, görcsösen zokogott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110124-vv4-szandika-teljesen-kikeszult.html